ага...мінчака везлось мало не з зони (та що Чорнобильська ) , без доків...на штрафмайданчику могли опинитись не тільки мінчак але і М-412 і я
я колись в Харків сам того не відаючи привіз ружжо, тітка в жигуль взяла мовчки, на задньому сидінні з малими їхало
Доброго ранку, будьте здорові. Поливає неподєцкі. Вичитав лайфхак: якщо у вас немає протизапотівайки-наполіруйте лобове скло гелем для гоління. Таки працює: Шматок зправа не обробляв.
з якою цілью цікавитесь? чи хочете щоб я вам телефонував серед ночі щоб просто спитати як справи та запросити на ранкову філіжанку кави, бо на нічну ви не встигните через відстань? а якщо серйозно то є.
з кігтями але не птиця, летить та материться. що це? а це в нашого Карльсона вентілятора заклинило від неякісного варення))))) добре що добром минулось все. бо то така висота що не вбєшся але скалічитись можна легко.
Та де ж добре, коли після падіння навіть сотку не тяпнув і що саме головне-не хотілося? Це все не з проста.
Рабів я вже на ремінці спустив а ось стосовно прихожанок - то де Ви були місяць назад, коли треба було картоплюкопать? А зара вони вже не потрібні. Щоб тільки жерли і пудили мені всю зиму? Весною буду в чергу на виписування прихожанок ставати, коли роботи вдосталь.
Доброго дня будьте здорові. За бортом +7 прохолодно, вітер з півночі. Прийму у подарунок, наколінники, налокотники, хельму. Сьогодні на драбину не полізу, щось перехотилося романтики. Буду наземними видами спорту займатись.
От і мала так само сказала. Тато з драбини наіпнулися спецом щоб ото пару чарочок вжити. Я ж казав тільки по святах. Якщо ота роматична пригода свято, то я на таке не підписувавсь.
Пля,краще з тобою десь в ліс поїхав,як мене ті бюрократи бісять. Ага,зараз в дверях як собака ляжу,і буду всіх кусати.