Вітаюся, товариство. Вчора весь день колупався в дворі, прибрався хоч по-людські. Сьогодні вже справжня осінь, добре чути. Холодно, сиро, похмуро. В Тростянці, пишуть, така краса. Тре зїздити глянути, чи що.
нагадали! в 1994 чи 1995році я на своєму М-412 ИЄ з полісся привіз в багажнику розібраного Мінська (зняв передню вилку з колесом)...лише дома мене мало не хватив кондратій коли я зрозумів що забув на нього документи...річ в тому що в ті часи по дорозі я проїзджав 4 КПП де постійно тормозили і перевіряли машини(щоб з зони нічого не везли)...якби мене зупинили на КПП була б велика біда
ну біди небулоб а мінчаку напевно довелося б трохи пожити на штрафмайданчику,а може і ні,на ньому ніхто ж не їхав
а скажіть чесно , тільки не брешіть - у вас друзі єсть ? нє - ну не такі як тута на форумі аби просто папістьєть , а такі справжні аби вам плохо й до вас мчать за декількасон кілометрів чи хай навіть за декілька сот метрів - аби тільки в саме неподходяще для них время і вони всьо одно приїдуть .. га , єсть ?
але людей зовсім мало було як для такого міста , а жіночка з дітками навіть сказала "шо ж ви за люді такіє нікак ніуймьотєсс"...
З вечіром будьте здорові. За бортом +10 трохи хмарно, трохи зимно. Звітую горіхи визбирав, з драбини яку до гаража приставив такі неіпнувсь , летів до землі три метри, навіть трохи гекнув як приземлвсь. Супруга здивована,а я навіть знеболювольнозаспойливого чарочки не попросив. Встав ото невозмутимо та і пішов собі далі, правда цигарку запалив. Матюкавсь трохи. Та то на єкологію списую.
Торо оказался в тюрьме, потому что не платил налогов, которые должны были пойти на финансирование Мексиканской войны. Он был против войны. И Эмерсон пришел к нему в тюрьму на свидание. «Генри, – сказал он, – почему ты здесь?» И Торо ответил: «Ралф, почему ты не здесь?»
так і є бо інколи відкриваючи очі зазомбованим пересічним - можна опинитись в ролі зрадника й потрапити в буцигарню ...