та нема чого туди напхати. з корпусом то не проблема я знаю в кого є, не будемо тицяти пальцями та називати ім'я, хоча це пан Кібермайстер.
А Ви попрохайте в роділі"Вопи",указавши,що для мацковії.Вам стількі пришлють,для такої справи,що негайно замовляйте корпус на заводі,а то тей,що ви на примітку взяли,замалий виявиться.
Доброе утро. Смотрю ,вы по ночи конструировали. А у меня тут, пару штук -завалялось. На хорошее ,же -дело. Выбирайте любую.реквизиты в личку.вышлю Н.П.
Доброго ранку. Почнемо з погоди: + 6, легкий вітер. Снігу на теплих схилах немає зовсім, на рівнинах залишилось відсотків 20, почав танути на холодних схилах.
Може тут э хто из Верховной ради?В мене пропозиция дати Героя Украини Наполеону ,та пам.ятнак у Кийиви покласти за то що Мацкву спалив.
Доброго ранку ,шановні! В нас на дворі +1 , сніг майже весь зійшов , на дорогах треба ковзани вдягати.
цікаво панове де наші постійні друзі Опришок та Обуч пропали, прогулюють засідання,за таке діло можна і за клуню відвести!
В Обуча мабудь знов ноута відібрали , а Опришок скоріш за все готує нам черговий інфаркт у вигляді світлин.
Ви что ,Новый год на подходе-Опрышек заготовки делает карпатских бальзамов,лыжный сезон в разгаре-туристы понаезжали.А пан Обуч со Спартою полюють на дикого кабана-бо пенсии недали и грошей на сало немають.
Во Львове Дед Мороз подрался со Святым НиколаемКомментарии: 48 В бою детских любимцев победил Чудотворец. Вопрос, существует ли Дед Мороз и Святой Николай и кто из них важнее, всегда волновал детей. Несмотря на то, что на Западной Украине подарки под подушки детям кладет именно святой Николай, Деда Мороза здесь тоже уважают. Но наконец, с такой двойственностью в Галичине решили покончить. Чтобы раз и навсегда показать, кто "в доме хозяин", в честном бою за любовь детей в центре города сошлись оба персонажа - Святой Николай с ангелами-помощниками и Дед Мороз с чертиками.
Доброго ранку, товариство. У нас +6, дощ, в костях ломота... Зараз нашикую снідання та поїду до дружини до шпиталя, а потім до приятеля по дичину на свята. (останнє кажу ледь чутно, щоб головний відсотковий не почув).
Слава Ісу ! Погода , +5 ( вночі мать було холодно - бо є тохи інею ) , теплий вітерець , як кажуть поважні люди - зима встялася . Сусіде в тебе совість є ? Ти де жиєш , га . Тобі ото троха лопатою копнути ( за оту римську кладку що ти знайшов в городі ) і там урану кіко душі забажається . Ти ото думаєш чого в нас в губернії ні свічки ні карасін не продаються - бо вони людям ніц не потрібні . Вийшов на подвір"я із совочком копнув урану , потер куском об кусок ( щоб запустити реакцію ) поклав його в бляшанку та й маєш дармове світло . Не потрібно тому ледарю ніц давати , най піде урану на городі накопає . А оце слушна думка , з деревиною в нас біда - одні кущі і очерет .