То само собою ясно, то навіть не обсуждається. Рекон і спиртне нероздільні. От тільки вас там не буде( При любому розкладі.
Тепер, принаймні, ясно, хто еа мене пожалівся і через кого я відсидів. Один гарячий прибалтійський дальнобойщік)
та трохи виразився: https://reibert.info/threads/presko...podpisanie-formuly-shtenmaera.1140883/page-18 а ще назвав зелену шмарклю пи...... упс...2е условно дадуть...вобщєм назвав тріплом
Не поняв, якщо чесно) Шото натякаєте на рекон в Шумейковому і на Докторовіча, і шо? Я по ДСВ не катаюсь.
Де ви знаходите такі гарні теми? Я наприклад зовсім не заходжу в теми, де є хоч натяк на можливість срачу. Нахіба вано мені треба? І так від маладойкаманди око вже сіпається...
Ну, Ви там все назвали своїми іменами. Нема за що висувати претензії. І, сорі, Ріхтер притримується таких же переконань. Хай це і буде обсужденіем действій модератора)))
А взагалі, саме 47 хв. тому в мене пропало будь яке бажання на райберт заходити. Так кілька років тому було з фіоліті, куди я навіть пароль забув) Хіба за необхідністю. Нехай кбп лікують)
тю... знайшли що так сильно брати до сердця...тут досить є гімна, але є те ради чого хочеться сюди зайти...я взагалі можна сказати стороння людина стосовно копання, зайшов випадково і вже не зміг піти... а хто такий кбп ?
Певно що, Ви праві) Я з дня ще нетверезий, а потім ще добавив... Міні запой, знаєте, з болю) А кбп то как бросіть піть, тіпа "викуплена" кількома форумчанами тема, які переважно вітаються/прощаються там, назовні друзі шо ппц, а в приваті таким брудом поливають одне одного, шо слів нема)))