Вже он пару днів слухаю Оці слова чіпляють Как сльози душу ранят Когда ридает мать Сжимает сердце в камень Я, так поняв, маю доволі стійку психіку і переживу фактично все, шо хоч. Якось ставлю блок і всьо... А то оте, що ледь чумакову жінку з гробу забрали, її плач, матері, що потім тримали під руки... Ото я до сих пір шось не переживу.
Ви краще скажіть навіщо сусідів тролитє? В них там і так пєчалька, хіба так можно? Дякуючи вам вони сьогодні одну сторінку накалякали. Хоча, пару тижнів тому вони готували набєг на сусідні теми. Шось знову не склалося, штиків не вистачило чи сміливості
правільно - треба вказати ФІО , паспортні дані , політичні вподобання , особливі прикмети , чи має спортивні досягнення та наукові ступені , якими видами зброї володіє і чи володіє хочаб одним видом зброї досконально тощо ... А якшо серйозно - таких дітей жіночої статі треба берегти та тримати в безпеці бо то український генофонд , принаймні не відпускати на усілякі авантюрні масові заходи шо можуть бути штучно зрежисовані для кровопролиття
Так, не факт. Але, знаєте, аби чекали (а є люди, що трохи знають) то мені б дзвонили. А то тиша... А воно ж мені тільки взяти рюкзак та мішок.
Та ні, то нормальна людина. Модератор та і взагалі... Не в тому суть. Сет Ін... Кароче, язик зламаю... )))
Так. Я шось може дарма зайвого наговорив... Чесно, 5 чи 6 день не просихаю) Ліпше би то я коректувати вогонь полізь.
Вітаюв вельмишановне панство!!!Немає четверту добу інтернету кобєльного...краду віфі в сусіда.. Шо з паном Беком,чого в бані!?,Мені не телефонує,насіння тут вже пів тони готово до приходу св. бур.
Шо за гасіння? Мені теж тре, в Одесі кошерний приход відкрию з Джеком Деніалсом і дівками. Пан Бек щось там продавав і коригував по курсу доляра, а той клятий скакав тудой-сюдой, забанили, бо ціну підвищував. Коротше, за маиематіку)