так і пан georg_ теж відкинувся він взагалі перерахував ходаків... я тут подумав: може вже пора запропонувати модерам ввести не звання під ніком а кількість ходок? ..бо ще трохи і в цій темі не залишиться "не сидівших" ?
Я їй прооную трохи зачекати: може таки з мого сєпарського міста організують саме цільове перевезення...
Я нею пишаюсь! Але зара сцикотно: онуці шостий рік, а в діда - гіпертонія. З бабами - не спілкується, ото ж і сцикотно...
Багато запитань, щоб визначити доцільність та доречність. Скільки їй років; заміжня; з якою метою їхати хоче; на який час; який в неї фах; ........
Любить Україну! Чоловік - в Європі (заробітчанин), 27 років, на час проведення,теплоенергетик... Якось так.
Тобто хоче бути в центрі подій, хоче бути потрібною. Не зупините. Зараз така молодь. Радий за це. Доможіть піднести торбу до вагону. Якщо треба якась підтримка пишіть в лічку, скину телефон.
Не забув. То сакральна жертва режиму, так і так мусив відсидіти. Як не було за шо, то для профілактики)
Так ніби ж віче на 6, в неділю. Знаєте, я зараз ще більше впевнився. Толку від мирного протесту нема. Хіба показати свою громадянську позицію. Але ж там на неї насрати. Одне, що буде і зможе-велика кров із втратами територій. Але то буде пізніше.