да шо ж за пошесть така пішла? знову аблави...арешти...воронки...кіча... Попередження для Бек Видано: Amadeu$, Сьогодні, в 13:45 Деталі попередження: Блокировка на 2 недели Повторні порушення, ігнорування попереджень Бали за порушення: 82 (Закінчується 17 жов 2019)
Хух, товариство. Аж несподівано згадав студенстські часи))) Виявляється, нажертись за 20 хв. реально, рецепт: треба камрад, 0,7 та дві самси+0,5 буветт на закусь і запивон) Нічого))) Зараз відійду)
Ну о, пана Бека забанали. Казав же, кулемнет, голови не підняти... А вонюча сепарня і далі розкошує...
от якраз бувет і був зайвим...чес слово! ПС не запиваю з 1988р...толковий старшина був - дай йому Боже здоровя!...додому вернувся без грибка і тріпера завдяки його науці
Так ото, бювет) Так само, не запиваю, а тут довелось останні кілька чарок, бо закусь не розтягнув, голодний був...
оце тобі маєш. де це пан Бек накосячив? а я казав йому що ота його буратіна доведе таки його до цугундера. отакоєот
Тре одстрілюватись. Можна досвід перейняти в камрадів. Он там вниз а потім направо з пів кілометра була кулеметна точка, гільз 7,92-відро і ще лишились) Так просто не здавались...
Ото))) Хоча, там був 34-й. Сам там не копав, камрад розказував. А місце знаю, і воно зручне дуже для скоростріла.
то , що минулого року 9 жовтня прилетіло... пам*ятаю гуркотіло добре тоді, дах, шибки дрижали та холодильник підстрибував вночі
Це ж яка? Інтересно, я через параноїків загремів, пан Вітт за справедливість, а п. Бек за математику.
їжачок зарубаний сокирою... ходить мужик на полювання та все дарма , жінці набридло , каже йому , чуешь , ще раз причалапєшь без здобичи ружё продам , набої до смітника ! наклала йому торбу і пішов мужик за здобичу , як завжди нічого не встрелив , а до хати йти нема натхнення , смеркає , бачить вогник , пішов , приходе та там круті настріляли зайців та кабанів та горілку п*ють , прийшов та благає . хлопці отак та отак розповів своє про лихо , та вони кажуть якщо навпомацки у лантуху вгадаєшь шо за звір та с якої зброї вбито , здобич твоя ще і горілки нальєм ! ну мужик каже добре , суне руку у лантух , та каже заяць з АК 47 стреляний дві пулі вхватив , вгадав , далі каже кабан з рушниці , і так далі , виграв усе , та ще напоїли козака ! просинається ранком , баче рідна хата , жінку біга по хаті на стіл накриває щось собі під ніс муркоче , мужик нічого не пом*ятає , питає жінку що учора було , та вона відповідає , то добре все чоловіче , ти здобичі принісь на рік у перед , та мене кохав добре , тільки того чогось усю ніч гладив мене по шмонці та приказував - їжачок зарубаний сокирою ,їжачок зарубаний сокирою,їжачок зарубаний сокирою.......
тоді був поблизу, на Удаї ночував... і незадовго до того і в Ічню їздили, ну живі-здорові) а в Прилуках рано вранці ще козаки збиралися в центрі.. люди казали як прилетить то залишиться одна воронка від міста.. теж снаряди лишилися.. був же раніше великий аеродром.. з усім , що полагається...
Тоді ми з вами цілком могли бачитись. Теж тоді зранку в центрі був, і кізяків еаших бачив,і евакуйованих...
там було щось про підвищення ціни, яку він навпаки понизив. короч, питайте його у ФБ, якщо відповість))))