та що там розуміть,навчався в Києві ТУ16,готували там станочників по деревообробні,два тижні теорія два практики на Київдреві,ДОКах і т.д.,то технологію трохи пам'ятаю.
Роблять безкоштовно… там де практики для хірурга дохіра - рвані рани, ампутовані - роздроблені кінцівки, кулі-осколки… Я навіть знаю декого особисто, але вони ніколи тим не хваляться.
Доброго. Я Вам одим умний вещ скажу. Щоб бухати тре здоров"я як в воляки мати. Як оті алконавти тижнями горілою заливаються. Мать піду у секту до Дітриха. Буду булічкам вклонятись та дівкам з голими сраками.
поки ще остаточно не відмінили українську армію та не заборонили - подивіться , прикольна колискова https://www.facebook.com/groups/1070357709830850/wp/953229431676777/
та він вже не з нами - йому настогидла наша предатільська країна й подався у вьїтнам добивати воєнкомуністів
якщо ви щиро вірите в те чого чекаєте - ви гірко та жорстоко зневіритесь бо то тільки раз так вдалося розколихати народ шо аж януковіч втік і пару бєркутят покошмарили київські околиці ... цього більше не повториться бо всі сценарії проработані , ошибкі учьтєни , сніпери обучені та мають мотивацію бо проплачені краще ніж американські сенатори , котрі , доречі , теж зробили висновки й перенаправили кредитні потоки в інший напрямок заздалегідь ... как гаваріцца - всьо , паігралі в дімакратію і ладушкі ............ тих запеклих кого не вбили на лінії розмежування за декілька хвиль мобілізацій й так опромєтчіво відпустили на ротацію будуть в'язати першими за банальну несплату якоїсь доплати за неіснуючий борг облгазенергам , тих хто й досі тримає зброю там де вовки вже давно не сруть бо повтікали в тил де салютують на день міста в честь асвабаждєнія атфашистафф - тих разом накриють прямо на позиціях бо намтакінуженмірррр .... так що досить вам фантазувати
Колись в дитинстві ходив до лісу з коромислом, по воду для бабці. Вода смачна була, колодязь старовинний, з дубових балок, сруб майже весь в землю був пішов. Іду через літні трави, щось рохкає коло стежки... Пішов, думаю на обратній дорозі рохкатиме - зупинюсь та подивлюсь. Повертаюсь, знов рохкає. Зняв відра з коромислом, давай кущі розгрібать. А там величезна їжачиха і шестеро новонароджених. Вперше і востаннє бачив таке дійство:
Кіьька років тому в столиці жив біля ст. метро Вокзальна. Вже не пригадаю, де саме, показати можу, а розказати не) Вертаюся ввечері додому, з метро через вокзал і вулцею додому. І очам не повірив-центр Києва, хвилин 5 до вокзалу, а назустріч тротуаром чемчекує їжак)))