цікавий боєць ось судився за землю,суддя,"воював" аж три дні,привезли пянючого,два дні похмелявся,такий самий і поїхав
свинота,яка типа паразит,не знаю чого таку пакость тримають,від них одна шкода але все сходить з рук.
та все до того і йдется. снігу у сантьяго небуде, усе розпочнеться раніше. тож запасаємось шинами, вони незабаром стануть у нагоді
Я хочу прямо на доски , але боюся що сгниє стара підлога. Хтось з таким стикався? Треба віддушини по углах робить?
Він сказав що сюди вже не повернеться. Піде москалів душить, топить, різать та вішать. По інтернеру єстєствєнно.
непойдьоть,треба гідроізоляцію,і по рівню виставляти,а якщо зняти деревяхи то там жах,розсадник грибів,плісняви,та всякої гидоти.
юсб плита заборонена на заході для відкритого контакту в жилих приміщеннях,ї під паркет чи дошку паркетну використовують,зазвичай 18 мм.
Вітаюся, товариство. Індіанське літо, чи що? Жара, як влітку) О, і пан К вернувся Тепер все буде як в старі добрі часи)
Притарабанив камрад шмат кольчуги на продаж. Моє імхо, козаччина, він каже, раніше) Хай, при денному світлі розфоткаю ліпше.
Шайзе,нихт звичайно,на це я пiти не можу.Бо i сам до лямп та карасину не рiвно дихаю. Вечора доброго усiм!
шини не в тренді вже - забруднюють повітря.… У мене он пінопласту старого купа зібралася- міняю на хаті утеплення на мінвату ,думав викинуть - сусід каже : роби котейлі з бензином… Задумався))))