Ще до війни таке робили, визивають комісованого і кажуть "з тебе стільки то бо порвемо акт комісування і уперьод", і брали за це кілька разів і знову випускали бо сумма заносилась всім кому треба.
Доброго дня! Радий всіх вас бачити. Хоч з затримкою (бо певні сили на 2 місяці мене хтіли прикрити), але хвалюсь як відзначили День мого міста:
17 сентября – день рождения Райберта (с) Було.. А всі забули.. https://reibert.info/threads/den-rozhdenija-rajberta.34152/
якось я писав розцінки по Вінниці за скільки купують групу та звільнення за станом здоров'я,а апетит приходить під час їжі,ото і маєм
в цих не гірше,ось один виходив на пенсію,хвалився пропив горіляку в Словянську,нормально організував кілька разів баню,сауну,сясьлики,і виявилось що був на передку,а далі діло 750 доларів,друга група.
Він хоч був в Слов'янську,і навіть цим заслуговує увагу на болячку,хай навіть зароблену від споживання алкоголю.
У німців по сей день пенсію учасникам платять по трьох категоріях. Перша лінія, постачання, тил. І так було завжди. Історія завжди повторюється. Раніши ті ветерани що були на передку і вижили мовчали. На мітингах у нас виступали ті що пішли в 45 му і тріпер в госпіталі лічили. Зараз те саме. Ті знайомі що були в полоні і пі₴дорєзах мовчать , хіба по синьці щось скажуть. Зато ті що в Краматорську та в запоріжській обл. пів волни проседіли, другу половину дома, ходять у всі спілки ветеранів, обвішані медалями. Пан Алекс знає про що я говорю.