Оце видряпали мені тіх клапанів з двигла. І мучають мене міслі..... А чи не збацати з того матеріалу - ножичка? Що скажете? Матеріал клапанів-гут?
агі. але ліпше з зилівського а іще ліпше з тепловозного. тілько там тре не переплутати впускний з випускним бо може непогано гепнути коли його розплескувати почнуть
Колись казали: «ніж з тепловозного клапана» і всі закидали голову , косили очі, цмокали язиком і навіть пробували об ніготь.
Привіт камради ! Давно не був тут.... Був я сьогодні на розвідці одного місця і разом з чудо грибами для узвару натрапив ось на такий патрон! Здоровенний,а пуля мала короче персонаж польшкего бронебійний 7.92х107 ,порох згорів як з нового! ***** ***** ***** ***** Всім доброго узвару і гарного настрою !
http://www.knife.com.ua/forum/index.php?topic=5186.0 тут говорять про це...я колись викував ніж із незнаю якого коапана,то мені він не різкий показався,незнаю,закалка,відпуск неправильно було полюбому в 17ять моїх років...
..розумне, добре, світле. красу та доброту!... які добрі слова, аж розчулили, так і хочеться вас обійняти і щось наподарувати чтири наподарунка.
Вітаю панове, такі да щоби нєт , якого презедента невиберем сіравно ган., Наш район того, тютю, приєднують до Звенигородської губернії і таки пора ставать на лижі Таки мікропятниця.
От дивлюся та гадаю,що хочеться бiльше,застрелити ïı чи присунути.Ta частiше бажання застрелити.Як показуе практика,за гарною оболонкою стiльки гниляки.Тому в деяких випадках розумiïш Андрiя Романовича. Доброго ранку Шановне Панство! +6 приемно.Буде сонячний день. Сподiваюся не зiпсуеться погода до вихiдних. Потiлiпав би ще язиком,але час бiгти. Гарного дня усiм!
саме головне питання,чи згідні Ви спалити клюню з лампами бо то є бєзобразіє поки дідора буде спати до півдня то це можна зробить чотко