п'яничка ти! іще сонце не встало а ти вже за чарку. а ну швидко біжи одружуйся! я на весілє пограти хочу дружку. і маленьких аскабанчиків на колінах потримати та розповісти їм який в них батько великий куркуль. в мене і подарунок молодятам вже давно гниє, бо не подарований. ціла самовара.
Приєднуюсь, з чоловічим святом, всіх Вас друзі, без політики і різної дурні. Бажаю міцного чоловічого здоровля!
Зі святом усіх камрадів, хто застав Радянську Армію! То у вас там ще не встало, а в нас вже вечір Я вже і на коп з"їздив, накопав два мішки кайзерівських пікельхельмів, тепер не знаю куди їх подіти, адже продавати все - обвалю ринок .
ну то я людина не дуже гонорова то можу прийняти у дар тії чотири лантухи пікельхельмів та за одним світлину дарующего. повішу її на покуття під образами та буду кожного разу як молитимусь згадувати.
Я не можу образити таку поважну людину як Ви, подарувавши лиш два лантухи хельмів, при тому, що Вам потрібно чотири . Піду докопувати, мо" і відпишусь (якщо назбираю необхідну кількість) .
я теж не можу образити поважного пана і тому зразу беру два лантухи і чотири ви будете мені винні. доречи я як порядна людина не буду нараховувати на ті п'ять лантухів що ви мені винні відсотки.
А коли йдем Аскабанюру розкуркулювать, ми вродє збирались? Бо в нього уже клуня тріщитьІ не забувайте, грамофон Ніколая втарого мені, а решту добра поділим по братськи - мені 80 відсотків, вам 20
Це все дуже нагадує мені анекдот із сусідньої теми: "Мальчик, пришедший колядовать в еврейскую семью, ушел весь в долгах" . Вітаю Вас, дякую за добрі слова .
ну то звісно! але з початку я візьму свої братерські відсоточки, не можна мене старенького залишати без комісійних, а вже після беріть будь ласка свої 80 відсоточків. вітаю і я пані Ову! та маю запитання. пані Ова а яке військове звання ти маєш?
То погано!Спочатку поцифiстка, потiм, не дай Боже!Фемен!:smile_Треба мiлiтаризуватись! Фух,таке написав! Аж,страшно!
то так ПАПА. мені теж жахливо чогось стало як уявив пані Ову фемєною. а якщо воно іще лопату до рук візьме? отож! суцільний жах!!!!
Синку! Ти бачив на власнi очi?А сфотькать встиг?Тю , та шо та лопата! Жiнок ,ми виховуэмо- подарунками,поцiлунками.Може коiй i в око поцi лити треба!Шось не туди рулимо! 8ме,березня далко! Тьфу! Тьфу!
А ти візьми Юлю уяви !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! І нехай тобі стане ще жахливіше.Можеш навіть без лопати.Ти почав перегинати палку вже.Жартувати треба в міру. Я надіюсь ти мене зрозумів. ПиСи: за твої письмена про батьків я вже промовчу.
Менi байдуже!Але Вы хлопцi,перетворили тему! В якiсь особливi рахунки!!!!Тема называется -: Будні і побут копаря! Побут,то шось кумедне,буднi ? Ну шо маемо!Зробить тем-любов ,чи не любов!Я хочу хфото показати,от i бздикую!Хто пойме мiй побут!!!
Мдя, ось шо зима з людьми робить... Срочно треба всiх до лiсу гнати, щоб мiзки прочистилися. ЗИ : хто скаже, що там багато снiгу -пiде за клуню