Я у цьому житті вже нічому не дивуюся. У нас вже кілька цікавих припадків було - а то міст слямзили та на брухт вивезли, потім з полігону пару танків, що служили яко цілі - отакоє, а Ви кажете...
пане Олексій. Ось як висвітлили параша смі роботу, до якої ви приклали руку. Так хочеться ті простітуткі зуби вибить і сіськи на спині зав.язать... https://vk.com/feed?section=comments&z=video-41783872_170753989/209b649d6ad75838a3 Не знаю-не знаю, до мене на службу в середу завітав...[/QUOTE]
Так, я вже бачив. Вона засцяла в музей прийти, це все скомпільовано з відео українських каналів. Щось мені здається, що її багато хто запам’ятав
хто не в курсі. що було насправді. Пан Кібермайстер теж в команді музею. https://vk.com/maif_citadel?w=wall-41783872_905/all Не знаю-не знаю, до мене на службу в середу завітав...[/QUOTE][/QUOTE]
і оце працюючи у мезею шкодуєте маленького, новенького кулемета шварцлозе або кольта. З.І. в мене посилання не працює. ну нема мене в конатагтігє, нема https://vk.com/login.php?u=2&to=YWx...yXzE3MDc1Mzk4OSUyRjIwOWI2NDlkNmFkNzU4MzhhMw--
І дуже погано що немає . Можна ото назватися Вождь Консерватор і тролити вату там її , але ще там є багато цікавого : музики , різноманітних груп по інтересам .
а ви знаєте як крадуть з музеїв?! отож!!!! а так я буду зберігати національне достояніє© протирати пилюку, змащувати, відстрілювати та проводити ТО, а щоб ви не переймались то кожного року можу предоставляти світлину що всьо ціле та у доброму стані. отакоєот. а ви кажете.
А це вже хай сам вирішує , але тримати реальну сторінку в контакті і однокласниках то дурне діло , як і почту в мейл ру .
Хлопці, для чого це в "Курилці"? Пишіть в окрему тему, до розділу ВА. Адже правильна справа. А репортажам всяких росіянських журнашлюх дивуватися нічого. Тут другий раз і наші можуть написати щось, що на голову не лізе.
Діма, я років пять не був в музеї на Кріпосному провулку.Пам,ятаю щось таке радянське, якісь мумії, і всяке залізо. Паша Нетьосов запросив на виставку і я офігел від самого музею.Таранець за короткий срок зробив з нього живий музей!!! До речі , при вході стоїть "конус" Віті Еверта. а він єдиний в Україні. стоїть на станку, який я знайшов в одному шкільному музеї в виді непонятної іржавої триноги.Ну і виставив тут. Потім поміняли на речі, потрібні для школи. Це довга історія, як Вітя його збирав по гвинтику, як реставрував станок...Але кулемет, яких здається всього 12 штук в світі стоїть в музеї збройних сил .
в цій темі по домашньому, по сімейному. Поговорили та й закрили тему. А в ВА хай пишуть хто цю справу робив. І чим більше людей взнають та поїдуть подивитись-тим хуже для тієї курки з параша 24.
Доброго вечора всім присутнім!не знаю,як де-а в нас +10!такщо ак заряджено,рюкзак спаковано!йдем завтра<оскомину> збивать.отакоє во!
+ 6, настрій такий же, але є одне "но" - сильний вітер. При такому в ліс не попреш, особливо в буковий...
то берыть з собою конЦерватора.Він буде концерви за вами носить.Лопату та рюкзак. Бо він здоровий, все витерпить, буде кректать та бубніть під ніс -ОТАКЕЄ ОТЙ ГАЯВАСПИТАЮ?(с)
Гілки бука дуже крихкі, і ламаються при поривах вітру. При такому вітрі як зараз, на голову буде сипатися град гілок товщиною до 5-6 см, а може і більше.