Грати на нашому, бишівському, лексиконі означає бешкетувати. Старий за БНР воює не з сусідами, а з сільською радою.
Да, уш. А куда ж Він (п.К) буде ходити до вітру ? Чи в його в квартирі 2 а то і більше нужників і один з них можна розгромити ?
З поверненням, друже! Ну, нарешті, пан К від мене нічого не хоче більш! Не знаю-не знаю, до мене на службу в середу завітав...
таке! ніхто не казав за більш нічого© я за кулемет тілько казав. та і то можу передумати. бо я господар свого слова. хочу дам а хочу назад візьму. так то ж коли було?! аж у середу. та і то мабуть втік з роботи. бо він увесь вільний час бореться за розширення кордонів своєї БНР. бо він мені ще роки три тому жалівся що землі йому мало, хоче і сільгоспвиробництво налагодить і корисні копалини копати та і ставочок хоче відновити та осетрів та форель туди запустити щоб і полювання у плавнях було і рибалка та ще і на яхті було де поплавати з голими дівчатами.
Краще хай жаб запустить: вони і розводяться самі, і їх французам можна продавати на вечерю, кажуть, дуже вони теє діло полюбляють.
так то до закарпаття їхати треба бо там отії жаби водяться. кажуть там сорт такий дуже спеціфічний, мясо-сальної породи є. їх кожної весни відловлюють та доправляють до франції за грубі гроші. це до речи панові Руслану натяк щоб кидав сєманчами під сінагогою торгувати та йшов жаб ловити або розводити. а з шкіри чоботів нашити можна, вони воду не пропускатимуть.
Не вийде... він тілько по румунськи шпрехає, ну і ще на ідіш там чи іврит, а закарпатські жаби то мадярони...
Ні, туди точно продавати не можна. Бо з ромами зв’яжешся - без чоботів залишишся. Йой, здається я тепер знаю, хто тут на форумі є ром
таке! як то кажуть доброго ранку, країна! ми тут вже давно зясували що головна чавела нашого форуму то є Старік Пахабич. він і у будулаї готувався, серпи у впиральню кидав, але його невзяли бо нехтів волосся та лице гуталіном фарбувати бо русявих чавелів небуває. він через що і шофером працює, бо жага до мандрів його так і не покинула. отакоєот. а ви кажете