працювати треба а не гоп-стопом займатись. от тому і зась дітям зброю бо вони з нею поводитись невміють
Я ж кажу, що то не мені, а батьку, у вихідний день відпочити, розібрати-зібрати, змастити, виїхати кудись пошмаляти. Романтіка...
ні. я під сінагогу не ходив, я своїх до кієва виряджав. і тепер сам один барствую. ледь откараскався щоб до кієва не їхати. бо жінка то до сестри то до куми то до подружки а мені що? отож. нехочу слухати бабські теревені а втікти нема до кого. отакоєот. а ви кажете
. і тепер сам один барствую. ледь откараскався щоб до кієва не їхати. бо жінка то до сестри то до куми то до подружки аби не до любовніка
Попитався покапати сьогодня писля синагоги,на поли снигу 15см. Солнце свитеть.а вин курва не таэ.Зла не хватаэ.Прибор баче тильки куски тракторив.Отаке от а ви кажете...
та ні. було б до кого втікти то попхався а так вештатись по кієву та слухати бабські теревені мені не подобається. бо все єдно не дадуть спокійно погуляти по андрієвському узвозу, зайти до музею однієї вулиці та заскочити у ту крамничку майже у кінці узвозу ,якщо вона ще там є, де одностроєм та іншим торгують. назву непам'ятаю. З.І. а чого це ви свою світлину показуєте? то ви у розшуку а на мене звернути хочете. таки обібрали сінагог бо самі вище хвалились що гарно грошей підняли сьогодні. отакоєот. а ви кажете
в нього собака злий та і куди звонити? у рельсу? отожбо. та і чого я буду своє товариство навязувати гарній людині? от вам би як конкуруючій фірмі© я б нерви поматав а панові Кібермайстру за що? за те що кулемета не хоча дарувати? так я собі ліпшого знайду на весні, з тромелем.
Та я не боюсь,бо вам дупу вид дивана тяжко видирвати,а дома мене ридко можно застати,постийно або у лиси ,або у синагоги.
Слава Ісу ! Бачу вже всі посходилися . Зранку був мороз чорти б його вхопили , зате зара красота сонце і тепло .
Обстановка на даний час: вітер дещо послабшав, температура + 6, теплі схили чисті від снігу відсотків на 80, рівнина 50 на 50, холодні схили повністю під снігом.
кого грати? молодий чоловіче ви хоч значення слова грати знаєте? та і далеченько до бишова пхатись. а старий як не врозїздах постійних так з сусідами воює за розширення кордонів БНР