лише морозу. ти мені кулемета та три скрині набоїв подарував як обіцяв? ні! то з чого мені ворогів відстрілювати. отож бо і воно що нема з чого.
та якось пропонував дядькові Борсуку хельма але він непогодився. каже, хочу сам знайти. отакоєот. а ви кажете
А от уявіть, в москалів того Містралю нема, вони лікті кусають, а тут опа-на, у власності приватних осіб з'явивсятой корабель. Уявляєте що з ними зробиться?
Добре, добре. Нате-ось: MG-34 Це мій вам подарунок. (- Набий мені танк на спині! - Легко! Що там бити, чотири літери всього!)
хіба можна бут таким скнарою?! ні щоб запакувати у папір та побігти на вокзал та передати мені кулемета справжнього. тим більш є ким передати.
Бо в мене є пів кулемета http://reibert.info/threads/vasha-naxodka-sezona.41091/page-23 хотілося би цілого, хоч і маленького
В старі часи Патріоти користувалися від ножа до сокири, а також луками і нічого не нили. А тобі прямо кулеметника. А потім ще скажеш до кулемата розрахунок потрібен.
ти спочатку кулемет давай, три, та набої а з розрахунком до них я сам розберусь. один поставлю на горищному вікні, другий на стіну повісю щоб ближе діставати у разі потреба а третьйого заховаю, щоб запас був.