Ваше повідомлення треба розміщувати в розділі продаж (просіть п.Кібера щоб переніс), тут тільки відсотки сплачують за продані авіаносці
і Вам доброго ранку! в нас сильний західний вітер (добрався від п.Борсука) мабуть принесе потепління і стабільність...
якби і до нас оте потеплення разом зі стабільністью дійшло. але щоб сусіда Касіо минуло. най з добрими морозами посиде трохи. щоб знав як сніг не любити.
У нього сесия-дэвочки,коньяки,не до нас.У роздили нагороди розпродаэ капени-видко безгрошивья пиджало.Заходив,хвалився флобером-царським наганом 1915р.КРАСАТА!
та дійсно нема нічого. оно пана Кібермайстра умовляю подарувати мені хоч маленького мг-34 але він чомусь нехоче.
Доброго ранку. Жартівник-вітер продовжує свою роботу: за ніч половину снігу немає. Оглянув наслідки вітру, нічого страшного як для такої сили - трохи поламаних сухих дерев, гілок... Правда в променях сонця, що сходить, ефектно виглядають літаючі на великих висотах куски фольгоізолу, виблискуючи в променях немов інопланетні кораблі - видко комусь все-таки дісталося. По напрямку звідки летять, схоже на курортну зону Буковеля.
Попались фото червня 1918 де УСС входять до Єлисаветграда: на першому штаб на чолі з отаманом Коссаком, на третьому мав би бути Василь Вишиваний.
До речі, де п.Аскот1 (Тавріческий) в натовпі чи на сцені, по неможу впізнати , якість відео не дозволяє.
Я знаю краще! Ніколи не відкладай на завтра те, що можна відкласти на післязавтра. Доброго ранку Україно! Ціна нафти за барель- 61,3$, долар- 58,60 руб., евро- 71,3 руб. В расєюшкє терміново шукають хорошого песця! Слава Україні!
Скидаємось по п'ять копійок і купуємо собі цей човник. http://vladivostok.farpost.ru/ib/vertoletonosec-mistral-32543325.html Наземо "Його величність Консерватор", або "Вождь" а з іншого борту "Вчитель".
А на Райберті людей мало? Вас візьмемо головним по відправленню гвиртокрилів, головним по озброєнню буду я, Старий Похабич може замінити аж десятеро матросів! А далі розберемося.
Де взяти - боцман Опришок підбере. Колись чув розповідь діда, який служив в часи УНР в Гуцульському полку морської піхоти (теж додумались). Каже, що вирішили висадити десант десь під Одесою. Горяни, які ніколи не бачили моря, молили Бога, щоб їх тільки довезли човнами до берега. А там удар був такий блискавичний ( назад до моря не хотів повертатися ніхто), що берегова охорона втікала світ за очі перед "морскими чертями" (за словами діда вони билися проти російської Білої армії.).