Ходив надвір дивитися на погоду. Сильний західний вітер (люблю вітряну погоду) приніс потепління, якщо вечером було + 1, то зараз вже + 3. Сніг тане... Може ще і знахідки будуть.
А що треба ? Я погомоніти з кимось хочу , а у вас на думці як з когось щось здерти . В музей ходили http://www.nmusafvirtualtour.com/full/tour-std.html , рекомендую .
Ну чого відразу жидівський , то американський . Там ото гарні літаки б-29(літаюча фортеця ) і б-52 отой що з пєси "утопія" .
Доброго вечора !!!!!!!!!!!!!! Тільки зараз зрозумів, що сьгодні п"ятниця, а то цілий день а ні цицьочки. Вже завтра на роботу збирався виходити, думав що четвер.
Вже й немає.бо вождь відсотки буде вимагати.А що я йому у відро тії елетрики відміряю.а якщо забагато?то вже економічно недоцільно.
Оце хлопці вашого прочитав, згадав свої походеньки на Андрея...Ото було весело після гуртка карате тільки й шукали пригод де ми ті фіртки тільки не ховали. Покажу Вам сьогоднішні посиденьки
Чого це , ота з подушками безпеки це о 20 на першу ночі була . Вдень було вікно мать всі працювали чи відпочивали .
Ще Маяковський писав : "в піхву жіночу (в оригіналі трохи по іншому ) роли і суші трєбують каші робочіє душі "
от у тій самий жіночий статевий орган того майаковського разом з його кашами, та рабочімі душамі. москалюка недобитий, голодранець кацапський.
Ну чого знову завівся ? Ось поглянь краще як Аскот 1 Тавріческій гуляєт (от чого його тут ніц ) , самоварю гукають .
та я спокійний. але отій усіх сраних кацапів які себе пейсатілями назвали я ще зі школи ненавиджу. оті всі срані дастаєвськіє, чірнішєвськіє, гєрціні, тавстиє майаковськіє та пушкіні з лірмантовими. гімно кацапське!!!! і кліп гімно. кацапщина на увесь, бабалайка самаваря. вони б ще ведмедя притягнули. тьху гидота.