.... А чого ви вирiшили що позаду ще й цицьки мають бути ?! Вам як все так i зразу. Якiсь ви дядьку балованi.
От ви незромiлi- то кобета спецiяльно для москалiв -так сказать наше "секретное оружiе" -вicькову таемницю вам виказую!
попереджати треба. але москалі на неї не клюнуть. бо до комплекту пляшечки святкового стєкламоя не вистачає. отакоєот
в мене оце питання. чи є тут хтось хто у ракетницях тяме? бо хочу відновити ракетницю але там троха бита люфа, чи не буде воно якось заважати? чи тре' таки рихтувати?
Я скоріш розпещений ніж балований, ацицьки можуть бути і з заду, і з переду тай по боках не завадило-би - туди повернуся. сюди повернуся - всюди...
соплі, температура, грип отакоєот а ви кажете цицьки. коп зірвався, глубінік невп.., завтра сонце, ну його все на. Кажуть якщо грип лічить то він пройде за неділю,а якщо нелічить то з буде він тривати 7 днів. але є і гарна новина, обіцяють повістку вручити. подарю мд якщо так. цицьки гарно виглядають якщо на них сопельки некапають.
Якщо позаду, то то теща на плечi своi обвислi закинула - сушить (хiба воно вам треба бачити нанiч?!!). А якщо по боках - значить тая дiвка бiля ЧАЭС копае, з р.Припять вийде - виростуть.