В нас такого не було . Хоча мали корпуса від ф1 і мосінські багнети в нас були за шаблі , але не довго ті багнети були в нас . Коли батьки побачили як ми ними фехтували , то швиденько вилучили їх у нас і потопили у Висі .
щось дуже стисла розповідь. чи не можна трохи білше деталей? а втім чекаємо на наступну розповідь від вас.
якось тирили клубніку в полі під Новосілками… припер додому фугасний снаряд і сховав під ванною… (це мені батько пояснив що то фугас малюючи паском калібр того снаряда мені нижче спини). Знахідок цікавих було дуже багато, але вони всі вилучались моїм батьком та сусідом (батьком мого «сапера-напарника»))) і десь виносились (я думаю, що в чабанському ставочку їх топили - в кого є акваланг, можете спробувати удачу))) Із того, що добре запам’ятав - Фляга була скляна, формою як люмінява, ножі, штики… приходи дільничного в гості. UPD: пригадалось як батько жалівся „участку” — „от ми в Паволочі наконечники, шаблі та підкови збирали — вони хоч не зриваються”
А ще в полі була якась купа землі і там можна було назбирати арт. пороху (таки макаронинки десь 2см. довжиною) — ох класна штука для „бомбочок” На повороті до Круглика є залишки ДОТа, там було знайдено цікаву гранату прострелену кулею (граната циліндрична з діагональною „сіткою”)… теж забрали(( Давно то було — початок 80-х. Вже позабував майже
Є в мене один підстаканник.яроСРАВлю 950 років.Але мабуть його ніхто не захоче мати домів.Сьорбати чай з нього в падло.а для гів...на не годиться.на дні дюрка велика.
Факт! Оце аж змок, доводячи москалям, що Крим і Керч зможе зєднати тільки дамба! Вони то про міст кричали, то про підводні поїзди, то про якусь канатну дорогу. Я їм кажу! Дамба, дамба і ше раз дамба!!! Перше: дамби ви вже насипати навчились самі і не треба буде тратити березові рублі на якигось піндоських інженерів. Друге: вся точність полягає в тому, щоби не промахнутись і не насипати мимо. Доведеться потратитись тільки на довгого шнурка. Але останнім аргументом- я їх просто добив. Вони аж сі заслинили від напруження. Так от, тетий і останній аргумент полягає в тому, що порахувати скількоо мільярдів або трильйонів тон піску насипано під водою- не можливо. Бо насипаний пісок сі змішає з тим, що там вже був. А то, як самів розумієте, такий дерибан буде і відкати і закати, що олімпіяда в їхньому Сочі повіситься від завісти. Таки здається, вдалося їх переконати. Побігли веселі і довольні до Хуй...ла доповідати. Ага, ше одне. Просив їх ше пана Консерватора вписати до того кошторису, знаючи го добре серце і файні відсотки. А тепер давайте ті цицьки.. Де вони?
Пішов я в койку.світла немає.і не буде ще 1.5 години.Зара хильну чарчину.та й відпочину.ого як складно.невже це я таке втнув.
на яку холеру мені те манеТТо? мені таке не цікаве та і є в мене майже така. звичайні 5 рейхсмарок з бранденбургом. я сьогодні ліпше купив. марусю шкляра. оце трохи посидю тут та буду читати, якщо не засну. бо щось клоне мене у сон дуже. мабуть сніг буде вночі
В мене теж мать похолодає . Бо коли йшов з роботи то небо таке нече аж прозоре і мілка крупа пролітала . Холера б ту зиму забрала .