пані Ова ти ж вже доросла дівчинка і повинна вже зрозуміти що я відрізняю росіян від кацапів. якщо не помітила то я тобі про се кажу. запам'ятай це! пане кот-бєгємот. я дивлюсь що вас теж треба відвести за клюну і скоріш ніж ЄГО високо куркульство мишу. бо щось мені підказує що в вас теж є що треба в вас конфіскувати. та і якось ви провокаційно висловлюєтесь. те що я збираюсь відвести нашу куркульську мишу за клуню то це стосується тільки мене та нашої миши, а всі захістники-правознавці будуть розстріляні позачергово. от такоє от(с)!
а от цього не треба! увесь райберт та околиці знають що миша тут тілько ти! бо си тілько ти волав на увесь кієв та область що в тебе нема геть нічого та ти бідний як тая миша і щоб усі чесні та небайдужі люди скинулися та відіслали по 50 кіл сала тобі бо ти з голоду пухнеш. так що миша тут тілько ти!!!!!!!! от такоє от!(с)
Кількість місць прямо пропорційна кількості копарів.Тобто,чим більше копарів,тим менше насправді місць
пропоную підмяти під себе видачу дозволів на коп. тоді хто буде впійманий без дозаволу буде конфіскованє хабар, увесь щоє і вдома теж, засоби пошук та пересування та накладено штрафа у розмері 10000 мінімальних розмерів зарплати. при рицедіві штраф збильшується у тричі. все вилучене переходе до мене у комору, де я сообразно заявці буду росподіляти між членами акціонерного товариства.
Надто Ви розумні, дядьку . Нагадаю, що хто багато знає - швидко старіє. А що за товариство і хто до нього входить?
ну от ми у двох вже є. іще Опришка підтягнемо щоб за карпатами наглядав. ну іще двох чи трьох членів АТ запросимо. багато не будемо брати бо після самим мало буде. пані Ова іщ більше або записуй у нотатничка. тільки нотатничка не загуби як завши.
Не ображайтесь, нічого особистого. Не подобається мені за клуню, обіцяли гарні люди кілька раз. А речей, що підлягають конфіскації в мене нема. Не треба мене позачергово...скільки вже можна.
Ну, загалом, я більше про надлишок знань. А на старість тут жаліється лиш один фахівець. Може, нехай влітку замість Карпат вдома сидить, раз такий немічний? А зберігати сало в поході і я можу .
а подобається вам чи ні то же нам вирішувати. от ми колегіально постановили що таки треба відвести вас за клуню. що до речей то всі з початку так кажуть а після виходе що є, та є чимало. так що тут вже нічого не можна зробити. виведемо та конфіскуємо усе. всьо!
я так дивлюсь що тут не самого пана кот-бєгєимот треба позачергово за клюню вести. тут взагалі якась змова троцкістів-терористів-бухарінців з'явилася. треба висилати каральні загони вже по трьох адресах примушувати до миру та придушувати заколот!
один вже таке колись казав. і що? а то! спалили у паровозній топці. якщо не помиляюсь то звали цього дєятєля лоза. от і виникає запитання. тобі воно треба? гадаю що ні. так що купуй в мене індульгенцію та каятья і підемо у двох куркулити мишу. там багато чого файного є. один лапсярдак з золотими ґудзиками чоо коштує.
Полум"яний більшовик Сергій Лазо : http://ru.wikipedia.org/wiki/Лазо,_Сергей_Георгиевич А загалом, поспішати не слід (тим більше з покупкою індульгенцій за спекулятивними цінами), краще почекати: ... "И мы выступим для того, чтобы бросить решающую гирю на чашку весов, гирю, которая могла бы перевесить". (с) .
як то без тебе? звісно що з тобою! не хвилюйся, конфіскуємо тобі і самовару, і патяхвону, і ще іншого хабара чимало.
не можу. на мене по перше він замалий, я на твій розмір його обирав. а по друге ти сльозно обіцяв шановному товариству що як тільки отримаєш лапсярдака то одразу одружишся. лапсярдака ти отримав а от одружуватись щось не збираєшся. знову дівчині голову дуриш.
У Аскота стільки добра- і самоварі, і патяхвони і даже грамохвон самого Ніколая втарого. Я вже не говорю про повну клуню САЛА, ковбас, буженини і прочіх вкусностєйІ все це треба поділить по братськи, мені 80 відсотків а вам 20
та якби! миша виносила мізки половині райбетра канючачи лапсярдак, бобач одружитись і є з ким, і є велике бажання але нема у чом. от я і подарував ЄГО куркульству лапсярдак щоб одружися скоріш та не дурив дівчині голову. але наш даруночок досі дуре бідній дивині голову та не бажає одружитись на ній. от така підступна особа цей аскабан.
Спит еще медведь в берлоге, а в окопах слышно БЛЯ. Это значит на пороге 23 февраля. Если ты мужик и воин,не сквалыга и не хам,наливай и выпей стоя РУССКОЙ ВОДКИ 200 ГРАММ! С ПРАЗДНИКОМ МУЖИКИ ! ! ! УРА ! ПыСы: эх.... Развалили.... Угробили....