Доброго дня ! Кібармайстере ви як супер модератор можете воскресити оцю тему про менеТТо http://reibert.info/threads/monety.558238/#post-5921180 ? І помістити її в курилку , то мона трохи побешкетувати і Концерватора шкода бо знову проспав своє щастя .
Доброго ранку, пане Консерватор, ви сьгодні "сделку века" прос.....пали. Та в вас є шанс, Касіо вас відрекомендував як дуже чесного, полядного та щедрого цінитиля старовини. Чекайте з вами звяжуться. отакоєот.
Ваше фото, то фейк. Аська в стандарті навіть до грунту через такий сніг не достане, хіба що він свого друга після попойки під кучугурами шукає.
та ми постійно тілько чуємо що ви викопали те, знайшли се, притягнули ось оце. АЛЕ ніколи не бачимо того. от і виникає підозра що ви нічого не знаходите. отакоєот. а ви кажете. покажіть хоч щось щоб ми вам повірили.
Я соби знаю ,а ви соби думайте.....А пидстаканник нехотили купувати,а на Виолитях пишов як теща пид лид за груби 700 гривакив.
Цей закон для легальних.як то наприклад ГешефтБанк.а пан К.то вони аматор(зажерливий) на добровільній(примусовій) основі.
перечитав 20 сторінок…про дитинство тут багато роказували, моє описати можна і короткою фразою : „смт. Чабани, поруч з 3-ю лінією оборони”. ДОТи, ДОТи, ДОТи… ВОПи , ВОПи , ВОПи ……… Ех! Весело було… щоправда не всім