На тему кінострічки - старші хлопці з нашого подвір"я десь "пожичили" цілу пушку зі шпулями отієї стрічки. Наробили у вічці дірочок, підпалили та перекинули через паркан військової частини. Усі встигли здриснути, а я (мені було 5 років) був взятий у полон морячками.
на дорогах центральних нема снігу, одні калюжі. а їхав вчора в сторону Дністра, то там снігу більше, мабуть через перемети
Слава Ісу ! Погода гарна +4 , сухо але сонця ніц . Ось товариство нарешті вона манеТТо http://reibert.info/threads/monety.558238/#post-5921180 Давно не було і прям свято , п"тниця і манеТТо і автор має тіко 1 повідомлення і відразу монеТТо за 1000 талярів . Треба Кібермайстера просити щоб в курилку перетяг , трохи побешкетуємо .
Витаю,верховна рада скасувала братни видсотки.Можете пана К пислати на три букви-АТО.Ось вам и подарунок.
А номер циркуляра дайте , чи ще краще яке посилання на той циркуляр який скасовує братні відсотки , щоб усе було по закону .
11 ГРУДНЯ 2014, 16:44 Комітет з питань запобігання і протидії корупції у порядку контролю за дотриманням норм чинного законодавства вирішив розглянути на наступному засіданні деякі питання впровадження Закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо визначення кінцевих вигодоодержувачів юридичних осіб та публічних діячів" докладніше
І всьо це за рахунок церковної миші Концерватора . Ото він зара спит , а через годину прийдуть із виконавчої служби описувати майно і віддавати на потреби громади .
Нашкребе . Та він зара як побачить ту манеТТо і відразу почне спросоння волати що то його вєщь і що вона була йому подарована на день народження в далекому дитинстві . І ото кілька років тому хтось нагло її викрав і пан Концерватор тепер зовсім не спит і не їст - дуже переживає із-за втрати цінної манеТТо . Та ні наче в сніги збирався - тобто за Урал як мінімум , а там мо й до Чукртки добереться - буде Американцям на Аляску дулі крутити .