то дурня. вистаче та три хвилини, а от тертушки вистаче на цілу зиму а якщо обережно користуватись то і на дві.
примотуйте оти терухи до постолив колючим дротом и йдить до пана К у гости и по порркетах з його молодою дружиною мазурку потанцюйте.
15 хвилин тому бачив по зомбоящику як його в мiжнародний розшук оголошували у з'вязку з нападом на колонну камазiв перевозячих сало!
Неизвестные незаконно, в обход таможенного поста, пытались ввезти с Украины два КамАЗа сала. Грузовики с фальшивыми номерами удалось задержать сотрудникам правоохранительных органов, но водители успели скрыться.
Може й так, то то не наша колона. Бо я і мій генделик в Україні знаходимось, а там чітко сказано, що хтіли з України вивезти. А мо то водій трохи "заблукав"?
то так. заблукалі мішкі заблукалі,заблуділісь в пірікрйостках улц, і бальшой мідвєдіцє как к мамє в брюха звйозднає уткнулісь© одни оно вже заблукали то курва більш ніж півроку розблукатись неможуть.
Доброго вечора. Нарешті є електрика, то можна і подивитися, що в світі робиться. Надворі +1, сніг потихеньку тане. Сьогодні говорив з одним старим різником, який прогнозує зиму по свинячій селезінці, його прогноз : зима буде холодною на початку і теплішою дальше. Якщо те, що маємо, вважати початком зими, то схоже сезон будем розпочинати в січні.
тепер сусід буде переховуватись, в еміграцію поїде або у сібіру заховається, в якомусь з раскольницьких скитів і буде сидіти тихенько як миша під віником
Річка Велика Вись Та то було до 1996 року , далі я такими ділами не займався . Перейшов на кобіт . А де ото та тема про таляри ділася , видалили ? Що там той синтепон ще розповідав ?