А я колись хотів підводного човна зробити. У гараж, там де батько займався з мотоциклом, а потім з мотоблоком, мені доступу не було, тож я пішов у хлів. Знайшов купу моцної древесини, киянку і погнутий гвіздок. Потім прийшов батько, і мене дуже налаяв. Чомусь бажання відпало.
Ми теж таке робили. Рік тому. Змились майже всі, на уроці лишились двоє. Тільки бігали не до лісу а за школу.
То що Консерватор-Базіліо ? Зрозуміло чого пістолями обвісився бо ніц нічого не бачить - стріляє навпомацьки .
Ну ну , моднічай . Паніковський хоч гроші до революції такими окулярами заробляв . Надіюсь ти сусіда не тужиш за до революційним часом ?
От тіко чогось вони його не реалізували , залишили нащадкам . Але нажаль часи компютеризації поховали той проект .
ти запитав то ти і мав на увазі якусь конкретну революцію. так що кажи яку революцію мав на увазі. і цей. припини вже нарешті свої жидівські витівки відповідати запитанням на запитання.
А сідниця не втерпіла? Друже Консерваторе, питанням на питання - це не жидівськи витівки, а наші, вітчизняні від нас пожичені! Пам"ятаю,(так мрійливо), пам"ятаю, як я з Алочкою у комірчині бавився в дохтура, а мав я тоді вісім років і було це у 1967-му році у стольному гроді Києві, на Татарці, пер.Квітучий - отакоєот. Курна, як-же це давно було. Тут, у Польщі, такий синдром називають СКС - СТАРІСТЬ, КУРВА, СТАРІСТЬ. Прошу модерів не видаляти бо то є цитата та ствердження факту.