Я оце згадав як ми у війну бавилися . Саме гірше було бути танкістами були танкістами по черзі. Ото в нас ці ігри були на всіляких будівництвах , там були рівчаки під фундаменти , то були наші окопи і бочки для води то були танки . Ото танкістом ( три чоловіка як екіпаж машини боєвой ) було грати саме нудно стоїш висунувшись з люка і наблюдаєш по черзі ( бочка ж не рухається ) , а решта двоє сидять в середині . Як кого побачив то тратата піхотинець вбитий - танкісти живі . А коли танкіст наблюдальник незамітив наступаючу піхоту то в танк (бочку) летіла граната ( пів цеглини , хто сильніший кидав цілу цеглину ) , іноді і не одна , а кілька . Потім після цього в люк сипали пилюку начебто танк горить і із люка на верх йшля курява як дим , а танкісти мали вискакувати із того люка і піхота іх косила вогнем стрілкової зброї . То в нас були такі локальні бої , а були й маневрені без використання танків ( бочок ) - по очеретам і лукам . Хоча ті маневрені ігри були не такі криваві , в полон нікого не брали , а відразу за клюню та й всього ділов .
Може кому буде в нагоді. Как усилить сигнал Wi-Fi-роутера http://internetua.com/kak-usilit-signal-Wi-Fi-routera
так. головне що бешкету не було. і за тсарова тему я вже сам знайшов. хірові настрої. кажуть спіймають такого собі Касіо з губернії то будуть боляче товкти. бо дощ то дуже погано, сніг набагато краще.
Саме так , але не довго гріє . Хата в мене в комунальному будинку , он тарифи піднімуть то я її і сам підпалю , а от в тебе куркуля свій будиночок . Так що починай вже рів рити і вежі встановлювати .
Так крокодили в нього померзнуть , бо господар той зиму любить . Медмедів білих у кухвайках хай заводить у ті рови .