тобі сала не можна! бо жидо-комісарам сало нє кашєрнає. вєдь правда таварісч? га питаю! З.І. готуйся. у вечорі за тобою прийдуть. http://www.youtube.com/watch?v=LWLDchefRPo
Багато є пісень справді гарних,глибоко запалих у голову та душу,які завинили тільки в тому,що "народилися і жили" у певну епоху. Та давайте не будемо мішати їх з політикою та особистими поглядами. Пісні у кожного свої. Нехай так і лишається, згода?
а буйдйоновка та бабалайка де? я б на твоєму місці його взагалі з карпат не випустив би. ти бачив як він покацапився? треба лікуати! сало відняти бо жидо-комисари сала не їдять, воно не кошерне. най аскотик мацу жере з бражкою. та і взагалі вже давно треба його за клюню відвести.
Прослушал все песни. И те и эти. И сделал неожиданный вывод -комиссары всем показали кузькину мать. Чесное слово-никакой политики. Дуже их все запомнили.
Давно хочу спитати. Вважаєш за можливе поважати або зневажати людину тільки за її національність? Мій батько був росіянином,ніколи кацапом. Не маю ніякого морального праву цим соромитись. Я це до того,що годі вже лити бруд хоча б у цій темі,вона аполітична.
И не стыдитесь. Люди есть люди. Идеологическое противостояние, это понятно. Водят друг друга за клуню периодически. А родителей, как говорится , не выбирают.
Идеология это хорошо. Мировоззрение у каждого свое, просто не навязывай свое и уважай чужое. Всего-то и делов... А родителями своими я горжусь.
Цілком підтримую Нічого тему переводити на політику та неприязні до різних поглядів на деякі речі.Все рівно у кожного залишиться своя правда.........
При всем уважении к Вам выводить за клуню по идеологическим соображениям не есть хорошо.Это значит, что найдется желающий вывести тебя. Старо как библия.
А что делать? Не только старо,но и непреходяще,извечно и неизбежно. Но мы-то люди не только идейные. Еще имеем понятие об элементарном уважении и этике общения, не так ли?
Народ у нас тут сама головна тема це САЛО, коп, наші копарські будні і як розкуркулити його високобуржуйство Аскота
Ми не при справах. Це Консерватор-за клуню, за клуню. Нехай спочатку на підсвинках потренується. І буде сало. До речі, чому Аскота, він порядна людина. Мо, почати з Консерватора. Десь за клунею...
Золоті слова!!! Я знаю од чого це все-от хронічного недокопу! Бо зима ця вже остогидла. А снігу насипало стільки,що хоча б до травня розтав
Там у Вас под Киевом скучают пару тонн золота из Госбанка. Во время войны вывозили.Вчера читал. Заслуживает внимания, на мой взгляд дилетанта.
Аскота патамуша він постійно прибідняється, а Консерватора не цікаво бо він не каже що в нього нічого нема
Їх закопали зовсім недалеко від будиночка Аскота. Я з ним нещодавно з цього приводу спілкувався, і він повідомив, що нічого там немає. Я так зрозумів, вже немає...
Можна в одному місці ще організувати місце паломництва всіх копарів області,а може і не тільки області