А чи не шпійони ви обоє , га ? Зиму вони восхваляють . Їжайте до сибіру там такого добра завалісь , а нам лишіть літо і гречку з файними кобітами .
Вітаю! ну хіба так мона з утра? я стара поважна людина, і прошу щоб на це дивитись то у вечорі і по пьятницям
до чого кацапи дійшли! все пропили а тепер кору гризуть. так ніякої тайги на них не напасешся. а що ж китайцям дістаниться коли вони новокітаєю там утворять незабаром. отожбо і воно
Ви за китай не переймайтесь. Москалі кору згризуть, потім невеликі гілки, як бобри, сточать. А тим часом, хитрий китаєць прижмуривши око стоїть з безипилою та жде, коли прибігти та вже чисте, готове дерево на доску розпустити.
Дякую , спробою цього року . І є питання по самому спостереженню . Звертати увагу тільки на сам день ясний , похмурий , вітряний , опади . Бо на температуру я думаю увагу звертати не слід . Бо 31 січня буде десь від +5 до - 20 ну і звісно що в червні 2015 теж такої температури не буде , а буде десь + 20 + 30 .
Якщо товариство не заперечує, то перед початком прогнозування, тобто 24 -25 грудня поділюся своїми напрацюваннями по спостереженню, щоб все було "свіжим".
точно вирішив кульбіду разом з миколою підсидіти. вніманіє. увага! дивимось незабаром сусіда Касіо по всім тєлєканалам айсітіві країни
По 1+1 не можна. Я й так порушую деякі правила своїх предків, розказуючи і про прогнозування в тому числі. Віками вважалися, що знання передавалися від одного до одного з покоління в покоління, тобто чим менше знають люди про природу мольфарства, тим могутнішим вважається сам мольфар.
в мене 1+1 неналаштований. чи то з антеною щось не те, чи то через те що тель-авівзор такий але 1+1 в мене нема. з тих 11 каналів що йдуть в етері працюють приблизно 5 та і того забагато. все єдно дивлюсь тілько новини, мо якесь кино і якщо примудрюсь дружину приспати і не вимкнути тель-авівзор то по нтн легенди карного розшуку.
Поки я по лісі швендяв.тут вже голозадових наліпили.Це з нудьги що снігу ніц.Бо ліпили снігову кобіту.