а як при спостережені визначати декади? це спостереження ранком, по обіді та у вечорі, чи як? бо оце хочу теж спробувати прогноз зробити та старому та Похабному за великі гроші продати.
Прогноз розпочинається разом із світловим днем: момент сходу сонця - початок місяця, момент заходу - кінець. В ідеалі можна розбити тривалість світлового дня на кількість днів місяця і буквально по хвилинах прогнозувати на кожний день. Але для цього треба мати вільний час. У мене так не виходить тому прогнозую приблизно...
А мені якраз Одеська зима дуже до сердця . Особливо відчуваєцься це нам живущим в морозах . Виїздиш із губернії -10 , -15 , а за шість годин дороги попадаєш в казку , в Одесі +2 . От чого ви скажіть мені на староконній барахолці овчинні кожухи продають від 200 до 500 грн , а в решті країни за них тисячі правлять , га ? Бо вони в Одесі і нах нікому не потрібні . Он мої друзі коли були студентами то в Одесі мали із теплого одягу светьор і вітровку , а вже тут до потяга батьки тягли теплі куртки , шапки і черевики . Сьогодні ранком + 3 , похмуро , вітру ніц .
Пане Борсук , а підскажіть будь ласка з якого числа треба проводити спостереження і за яке число буде відповідати який місяць ? Теж хочу спробувати поспостерігати і побачу що з того вийде , чи годиться для нашої місцевості .
Ну ось сусіда ти і спалився http://forum.guns.ru/forummessage/151/1471668.html . Вже починаєш поради у "сосьєдів" питати як свої статки вберегти від развйорстки .
адресу взнай та підемо по ревізії. я все сам не утягну так що усім вистачить. зарази доброї справи готовий ділитися усім порівну. отакоєот. а ви кажете