Діду а мо всетаки з вас з нею вийшла б непогана кримінальнобандитськограбіжницька парочка типу Боні і клайда,ось ще пособіє для швидкого бізнесу
Коли відпочивав у Яремчі теж, у певному моменті, мав досить анкоголю. Тож кажу до Романа: все - сьогодні вже не буду! А він до мене так лагідно: Ромцю, не можна так нагло відставляти оковиту - це дуууже шкодить організму! Так що терпіть та пийте на здоров"я
Вітання панове!Гарний вже настрій,пішов нарив картоплі до оселедця,вся сама більша величиною як горіхи,а остальне хоч в ружжо заряжай...-немає цей рік врожаю +20С
Колись допомагав у Харкові копати те, що вони називали картоплею. Сказав, що у нас таке свині не дуже їдять і запросив до себе в общагу, де пригостив справжньою бульбою. Казали, що то мутанти.
Пробував спати в галіреї, але таки довелося йти в хату Добре, що в подорожі не було так холодно. То треба завести внутрішнього запобіжника, який би той алкоголь зберігав надовше.
Памятаю, в девяностих у нас в районі був врожай картоплі, то основна маса була, як два кулаки... були і зовсім великі екземпляри.