Співчуваю! Сьогодні чуть таки по раки не пішов жінка з скандалом відмовила. Дививсь якась дура на пляж дитину привила сама не купалась а дитя пригало та веселилось, підійшов сказав то знялись та відчалили.
Та в нас на річку і не підиш дуже, заросло різаком, навіть біля пляжу, і бруд... Треба їхати за місто, нижче за течією, там чисто.
Я так дивлюсь на той час, що варто розділяти особисте і загальне. Я памятаю одного свого діда, який з 1942 на фронті, майже весь час в полковій розвідці, купа поранень, полон, втеча... Чи інший, який пропахав остарбайтером, перше в майстерні, потім на розборці завалів, сам собі пробив ногу прутом, щоб потрапити в лікарню... Чи прадід, який відбув ПСВ,ГВ і прихопив і ДСВ... І так само розумію, чим були подї ДСВ в загальному.
Вітаю товариство! Тепло, душно, трішки погриміло, але на сухо. До нашої стрільниці вже й танки приїзжають
у вас шо пошесть якась ??? кажуть та болячка смертельна ..... Привітався до товариства , на всяк випадок навіть до кацапів бо тепер кацапи знову стають старшимі браттьямі - може то в наших керманичів лептоспіріоз і вони зомбаки ?
був на морі в гурзуфі - так там через одного з температурою 38,5 бродять як зазомбовані ... народу тьма , нігде навіть поссяти аби не окропити отдихаюстшчіх . про захворювання кажуть шо то "от пєрємєни пагоди" - а я думаю шо то якась таки пошесть пішла бо блюють та мордяки сіріють на очах , короч подумав шо нуйогонах і попер на приморськ - там водічка красотєнь , вітряки небо розрізають як десь в гамериці (правда в гамериці троха не така культура альтернативної енергетики) . Короче - думаю шо у воді того гурзуфа завелась якась мікроба і мабуть винищить багатенько електорату . Пи.Си. В цьому році патріотичних настроїв там вже менше , "азовці" майже не помітні - може ховаються в засідки чи пильно маскуються бо минулого року на центральному бульварі було досить рясно бородатих та татуйованих вояків з тамтешнього гарнізону , а може вони також бояться того лептострептоспірозу
Вітання шановному панству!Дощик з пятої вечора і оце хвилин з півгодини як перестав,трохи гримало-блискало,ну і так собі,як кажуть-пилюку прибило,дід оно казав шо вдень було +40С,там правда в них до обіду на сонці градусник,то навіть в 16.30 було+34С
в Полтаві, загребли в інфекціонку, додому, каже коллега, приперла ціла бригада, запшикали все якоюсь фігнею. Поки лікується після річки.
лобстери живуть без їжі в акваріумах по пів року і більше....при мені 1 жив майже рік...я б не рекомендував їх купувати і їсти ..хіба що свіжо привезені з порту... доброго вечора кнопарі!
З ноченькою паньство. От нарешті, я дібрався дому. Треба тепер смартфона нести в ремонта, міняти задні скати на лансі