дитина права. зараз вчитися не модньо та і нетреба. нема в тебе смальцю в довбешці то ти відразу депутахт зелений, тиждень у трускавці навчать на які пимпочки коли тицяти і всьо. а там як депутатою став то і зарплатня велика і автівка і кватира на печерську і всьо безкоштовно та ще можна по вечорах підробляти клованом теж грошики капають. а те що кеби нема ніц так то пусте. главнає ні барига бо он разікрав всьо асобіна армію
Таке воно зараз з молоддю кругом- них....ра робити не вміють, а головне не хочуть. Головне в ресторації посидіти, останні батьківські штани "спустити", та й живуть з таким девізом "хочу багато грошей- роботу не пропонувати!"Не культури виховання, ні "кеби" в голові.А дівчата - це окрема стаття. На сусідній вулиці дівчина-"перестарок" добровільно лягла під хлопака, а тепер заявила,що знасилували і щоб не посадити хлопака, то вона требує їхню квартиру (батьків хлопця",каже що вони і на дачі проживуть, якщо їхній син не думав головою....Головне, що їй вірять, жаліють, хоча усі знають яка вона "штучка"......
Вітаюся! Спека сьогодні неймовірна. Тільки ото сидіти десь на річці і не рипатись нікуди) Сьогодні лазив в фб, знайшов фотку зі зйомок "Поводиря", посміхнувся, коли пригадав як нас " розукрасили")
ну то най теє рукойводство і оце теж згадає. яу ті курви спочатку хліб в людей забирали та до сібіру висилали. теж мені хєрої-асло бадітілі
Та чого, нам видавали кіношні гімнухи, спеціально забруднені. Ясно, що власні ми би не дали звести до стану ганчірки)
Знімалась сцена розстрілу, де ми були без шинелей. Гівнухі і в кого білизна були брудні,як шляк,їх ще перед виходом прямо на нас натирали копіювальним папером)))
У вас предки в в Цій війні не воювали? Я все понімаю патріотизм, зараз війна з Россіяю, але вибачте мій дід офіцер він не за владу воював за своїх за народ. Та влада його потім посдила бо не встеріг поросят покрали.. але можливо в те время він як і ми вірив про краще майбутне, для своїх дітей внуків правнуків. На що і ми надіємся!
не кругом, мої пашуть самі і за все платять без мене, на весілля старший сам заробив, не захотів брати ні копійки, тільки подарунок. Обоє самі вчились і перенавчались, червоні дипломи не куплені, зараз старший он знов практично з нуля починає, Олександрію піднімає з руїни, несе блага цивілізації