Привітався в темі! Усіх працівників торгівлі, Володимирів та Володимировичів вітаю зі святом! А що за імператор на монеті?
а якщо підкрутити одного резістора чуть чуть і сісти за ваги , типу вагістом то через рік можна на ламборджіні виїхать
Навіщо щось там крутить,для цього є зошит в якому пишеться все що важиться,тіки з кожної машини мінус на голубів,мишей,сторожів...
Доброго дня усім! Ви хоч ви виїхали,а до мене в обійстя родичі заїхали " на дЄньок",а вже з п"ятниці випхаться не можуть- приїхали "виводити в люди донечку-випускницю ,хочуть щоб вона вчилася в нашій Академії банківської справи (до речі,єдина в Україні), але та донечка вчитися "мамо, нЄ, луЧЧе дайте грошей на гульню, а хочете вчитися-то самі і вчіться я краще заміж, хай муж обЕзпечуЄ". Тьху на неї.Дивитися нінашо ,страшна, як Атомна бомба.Ось такі справи
Привітався з усіма, на дворі +20 і по небу бігають хмаринки. Всім гарного понеділка, ранкова кава на фоні гарбузіка.
Хочуть, але якщо у пана багато "пенензЄ", як "кандидатка" каже "голота" мені не потрібна,самі такі...а вони квартирку у самому Києві хочутьі не де небудь,а на Печерську на вулиці Лютеранській, бо там дома "круті" ...Колхоз,одне слово...самі далі свинарника ніде не були, а в Києві жити хоче....