Ви ціну на хату підняли,бо туди вже майже автострадаа До речі непогана ідея,Ви воду їдьте робить без дружини,я з горючим підтягнуть,в річці карасів наловим і поспівпєм
ну підняв на тисячу. було 7 - питали что так дешево, поствив за 8 - питають что так дорого. А там ще було запаковано всі труби паклею - повисихало, тече, воду закрив. Я би заплатив якби хтось там все передивися і воду пустив, так нема толкових, або зайняті. Мені тільки одна поїздка - 20 л. газу і цілий день, бо дороги від е-40 і до Жидівців майже нема
Вітаю шановне товариство! Вчора цілий день були дощі та періодично блискало та гримкало. На неділю заповідають+32, але щось мені здається що знову гримне. Покажу вам трішки хвотків - мо сподобаєтьcя На початок залишки куль від набоїв 9Пара після стріляння до Stel alive (https://akcjastal.beesfund.com/) А оце спіткав під супермакетом голуба-генерала Ну і останнє хфото - калганівочка настоюється на корінцях від Марійки з наших незрівняних Карпат!
Доброго усім. Бу у лісі , трихи узяв .Може хто знає що це за ромашка з хрестом і залишки емалі. Гудзики манюні, напевно з пілотки чи ккпки.