Вітаюся) Спекотно сьогодні, хоч і не в тому справа) Кошу сьогодні в дворі, калітка замкнена, як кулеметник-чую тільки косилку. І тут хтось кладе руку на плече) Ледь струйку в штани не пустив))) Обертаюсь-брат, перелізь через паркан. Дай, каже, шуруповерт і свердло на... Забув номер) На, кажу. Вийшов слідки, і мовчки спостерігав, покурюючи, як братан просверлив дві дирки і прикрутив до авто номер болтами. Щоб більше не губити, каже)))
Хоча, в Антоненка-Давидовича трохи не такий текст. Ось там високо над нами Стяг, скривавлений в боях! Гей, хто з нами, не з рабами, Хто стоптав ганебний страх! Станьмо вкупі — за Вкраїну Биймось, биймось до загину! І написано на ньому: Воля сонцю, воля нам, Воля людському сумлінню І робітничим рукам! Так за стяг наш, за Вкраїну Биймось, биймось до загину! Ось він кличе, ось він має: Станьмо всі ми навкруги, Грім і пекло не злякають, Згинуть наші вороги! Так за стяг наш, за Вкраїну Биймось, биймось до загину!
одна біда шо там вже шукати нема чього ... срібло також гарне ... о , знайома історія , правда в лісі в наушніках ходив , тоже якись мужик по плечьови похлопав ... більше наушніки не беру ...
Привітався, в мене соняшно і тепло +19 було з ранку, всім гарного дня. Ранкова кава пройшла ревізію і погодження з представниками вусатих
Доброго дня. Ну то дивлячись з чим на те поле заходити, ми двічі попадали на вибиті місця з Траком(де ще ми не були), раз я, раз мій малий, обидва рази з глибини скіфські дзеркала, в мене звичайне, в малого ольвійська патера. Отакоєотавикажете. Ну і наки та іншого з Террою вистачає. А без навушників в Террі то всі глибинні сигнали побоку.
Оце жену чи той кличу самогон в літній кухні,сало є,ковбаса є,хліб житній є,банка літрова тушняка теж є,а от з ким зняти пробу не є
Видко не судьба,доведеться цього разу з люстерком,там такий добрий собутильник,тільки крепко дуже схожий на мене хорошого