обкосили по периметру поле, поки ще не зібрали… там лежить більше половини - дощі і вітер поклали. Почекаю до завтра.
А на полях чекають рижулі дівулі.Ееех махнутиб десь на Херсонщину сонце, вода, пісок, цемент.. тьфу знов той цемент!
Смотрим фото, золотая монета Пантикапей Статер, которую выкупили за… 11 минут торгов. Вот так! Выставил, прошло 11 минут, и монета ушла по блиц цене за 1 250 000 грн ($59524) первой же ставкой. Смотрим, заряжаемся себе на коп. Добавлю так же самую дорогую из проданных: статер черноморского Пантикапея В январе 2012 ушла за 3 250 000 $ (из коллекции Георгия Михайловича)
Доїм шашлики, бо щось мої дівчата слабо їдять. Думав прийду нічого не залишиться… повно, та ще й пиво не випите. от добре мені)) вечірні
Цікаво як обмін пройшов? Гроші на карту приват банку? Чи при лічній зустрічі .. закопали в посадці тай всьо))
продам місце де теоритично є такий стартер, супутка динаріїї, різна біжутерія причина нехатєнія копать дальші- боюс жаби і шалених коштів.
Десь років з 6 тут гуляла манетка, квадратна сплав золота і платини, лям за неї хотіли, в мене було тільки 350 тисч. старими
Прівітався з усіма, змучився сьогодні бігав як Сірко скажений по роботі не було часу поїсті трохі піздніше накину пару фото п'ятничних.
З ноченькою Паньство. Оце лежу в палатц між Каневом та Черкасами, інтернет зовсім слабкий. Сьогодні побував в Трахтамимирові, но озері в Бучаку та Чернечій горі в Каневі. Ще хочетьсябагато де, але не вийде. П. С. Повідомлення в темі не прочитаю та фото не подивлюся.