пане, таке потрібно під спойлєр ховать...а то я зі своєю уявою чуть зі стільця не гепнув ...була б виробнича травма!
нє ну звістно якщо у вас молоденька то можна і з тещою ПС: в мого однокласника була теща на пару років старша за нього самого
Шановні, порекомендукйте монітора широкоформатного 21-21" для роботи з графікою. Або може хтось продає?
та й зараз їздять, а іноді із Одеси в Миколаїв лісапедом)) Знаю одного дядька, що з Могильова-Подільського їздить через день то в Бушу то в Лядове
не люблю полів, там таку хмію лють що манетки в какалик зїдається, ходиш по сонцю або по дощу аж вить хочиться Друге тіло ліс, комарі, кліщі равлик Валєра, ідеш собі пташки, листочки.
Всім доброго дня! Трошки збив температуру, хоч букви стало видно. А ви переходьте на древніх, що ті монети - ширпотреб, а зроблене за царя Гороха навіть з бронзи не дуже хімії боїться а золоту так зовсім та хімія до одного місця.
соняхи торік зелені стояли, вертольотом покропили, через пару днів все чорне, сухе, потім зібрали врожай, зараз усе ГМОшне вирощують і одна хімія царская водка золоту
аааааааа. а я гадав що він розвівся з жінкою та одружився на тещі. а потім його батько одружився з його бувшою дружиною і вийшло що по ітогу він став би сам собі дідусем)))))
Рапс клейом обробляють щоб стрючки не лопались. Там технології ойой. А мідь жере та хімія, на поля теж не ходив та не хожу і вже не маю часу.