Доброго вечора всім, гарна робота от був би час і надхнення самби зайнявся такаю справою, то от проблема в мене з малюванням . А виглядає дуже красиво .
Перший раз таке бачу, цікаво як їх там зберігають, бо щось черги не видно, а за пару днів можуть зіпсуватися, мабуть кожного дня міняють но ідея цікава.
то я так,з відчаю,але вже все гут,-завтра дружину виписують з лікарні,обійшлось малою кровю... Вітання шановному панству!Сиджу крутю цигарки потихеньку
Та я копати не вмію, а кнопаю так собі... Буду їхати з Києва вздовж Дніпра до Холодного Яру, а там видно буде.
Попередньо накручені цигарки, тож зовсім не то... Цигарку треба крутити безпосередньо перед вживанням!!! П. С. Не курю з 2015.
Ввчері потрапив під зливу, побачив де починається веселка зробив фото на телефон, така радуга чотка подвійно, природа гарна, на компьютер завантажити не вдається, шкода фотоапарата не болу, хотів показати
Девушка должна пахнуть духами и цветами , а не алкоголем и сигаретами. Девушка должна слушать романтичную музыку, а не матершинный реп. Девушка должна говорить легко и просто, а не матом через каждое слово. На девушке должен быть легкий макияж, а не тонны косметики. Девушка должна выглядеть прилично, а не как девушка из публичного дома. Девушка должна заботится о парне, а не пить с ним, но девушки становятся хуже парней… https://www.inpearls.ru/
обережніше - кажуть шо таки серйозна зараза , тримайтесь і дуже ретельно виконуйте настанови лікарів . дай вам Боже сили та крепкого духу - вихворюйтесь ...
Я крутив сам з фільтром та рисовим папером, а тютюн був — вишневий Докерс. Знайомі в селі вирощували три сорти, потім їх змішували і набивали гільзи. Пригощали пачкою, але на той час я вже був у зав'язці, то роздав знайомим на пробу. Казали, що заміцні, але запах був справжнього тютюнового диму, а не лайна, що вони курять постійно.
Сам недавно закінчив крутить цигарки на дорогу... Berkly, крепкуваті опісля Virginia Gold але смак кращий. По обіді вирушаю в сектор М.