не красіва нота а , як би сказав друг Консерватор - треш , ураг та садомія !!! Ви шо собі надумали кацапські танці на літаках пропагувати ???!!!
помиляєтесь - так само мало як і в нас там кацапів не терплять , а більшість кавказян обмоскалились ...
Вітаю шановне паньство. Якось так сталось, що зовсім від рук відбився. Тяжка робота засмоктала, лінь брала верх, тому практично прогулював засідання. Зимою. осінню якось простіше. весь час біля компутера. а зараз наскоками. як монголо татари. Одним оком дивився. що тут твориться. вроді все унормувалось, і тече своїм ходом. Багато часу йде на травлення. Портрети вже освоїв. зараз пробую малюнки оптичної іллюзії
Привітавсь до товариства ! Сьодні так сталось шо побував у Харкові у справах , після дощика вирішив попити лате , знайшов пересувну ятку з кавомашиною й замовив два лате . Коли хлопак робив другий лате то запитав "сколька сахара ?" Я відповів : " Так само як і попередній " і то було треба побачити ... Той заплетений хлопчик з дівчачою косою та сергами повернувся до мене й з перекошеним від здивування лицем перепитав :" Сколька-сколька ???!!!" Тепер я розумію шо Харків ми теж втратили ...
та в мене в селі чередник коли жене череду додому ще кращі сцени виписує - вживає чувак катанку з дімедролом