а я розказував,чи ні вже не памятаю,-послав мене шеф десь мабуть з тиждень тому на поле знайти дуже дорогущу деталь від плуга,яку загубив невїб ...класний орач,-тищу каже дам як знайдеш,а там шайба сантиметрів вісім в діаметрі,оранка по сухій стерні сантиметрів 30ять,груддя як відра,гони 1 км,ширина захвату плуга 3 метри,-каже мен той орачі:-може я в першій загінці загубив,може в другій,а може і в третій...короче я з 9 .00 до 14.00 пройшов човником,порвав останні кросовки,особливо правий і тисячі гривень так і не заробив,-знайшов багато осколків від війни і заліза від сг техніки...отак то я копав-тищі не отримаю,ну шеф наряд записва,а це +до зарплати
тю,вивів тількищо кішку на город,а там огірки є...гукав-гукав-нехоче йти до хати...---сіла та їсть чи шо їх!?
Доброго вечора, часу обмаль було от хочь дочитав все, завтра на працю важку . Доброї ночі всім і хай присняться котики мягуньгі і пушисті .
З ноченькою Паньство. Був сьогодні у Яника Біглого на фазенді. Чотири та трішки години там проходив, і знаєте скільки б доріг можна було б ото за те все полагодити
не дивуйтеся панове шо сьогодні такі пісні,в мне донька такі шуфлі танкує і я зараз в чоботях по полу постукаю...