покопав трохи гільз та шмурдяка. і одного перстенька прийшов додому а по голові щось лазить. це вже третій в наших краях, якого я бачив, а одного ще в Бучі зустрів. Чомусь думав, що вони південніше водяться
бо ви мабуть читати не любите ))))))))) давно вже наклепали "Звід пам'яток історії та культури України: ???????? область ????????? район
та він і не ліз,то баба тамара його покрасила шоб каже-роздивляться як літає він,чи не він...дурна баба
шо правда то правда ! один раз навіть палимака стріляє - а то три кулімльоти напідпитку можуть вщент розтрощити клуню й прилеглі губернії включаючи бєлгородську , орловську і аж до вароніжа ненароком дістане ... ненарок - то страшшна сила . Доречі хто не зна й досі - "Ненарок" то є портативний переносний автономний дозвуковий крилатий ракетний комплекс класу "Томагавк" тільки наша має модуль керування з штучним інтелектом що дає змогу затримки над ціллю для ретрансляції аудіо-відео сигналу для запропонування противнику вчасно здатись , але всьо одно , курва , вибухає навіть коли вдається домовитись про здачу в полон - штучний інтелект укрів він такий непередбачуваний ...
а, бе, ме, звідки я знаю. Не скіфи. Може пізній Рим, бронза середньовіччя - я в такому не фуричу, сопутки нема. А може і базарщина царська, на одному кіт з мечем на другому наче дві фігури коло дерева.
Стою на городі, балакаю по тіліпону (бо тіки там і працює). Аж дивлюся повз мене іде хлопець, в руці рискаль, із заплічника макро рейзер стирчить… Короч завтра підемо копать кулемети і танки