з австрійської бартку чи з той , що на аукціоні, так, там обух заварений і шліфований, вона чистилася, реставрувалася, і пофарбована матовою фарбою, купуйте хоч валашку робіть))
було таке https://reibert.info/threads/pozharnyj-topor-kirko-topor-sokira.1040116/ от , панове, який вийшов файний топорик, і нащо той лак з морилкою? залишилося дерев*яний клин вдень вбити та пожилини прикрутити
Доброго ранку панове! Після результатів екзит-пулу в мене був шок (майже такий як у пана Бека від нової квартири)... Влада остаточно змінилась, побіжу шукати "будёновку", таку як у Похабича (пану К. тако ж би рекомендував, кулемети поки що прикопать)... Памятаю, в дитинстві притягнули ми від якоїсь бабусі патефон і "будёновку". Патефоном три дні пластинки покрутили, потім продали. А от куди "будёновку" діли не памятаю, хто ж знав що знадобиться.
повне зедебілювання країни...тепер чекаємо: рузьге язік регі-анальний, нє стрєлять в атвєт, мір с раісєй...і ще купу всього антаресного... пензеник одним словом!
Вітаю панове , +26С, знов понеділок, знов до праці. Хто робив теплі підвіконики ? труби спіралю ложити нннада чи можна просто змійкою ?
Та без питань.Вже чекаю за столом.. Де вельмишановне товариство забарилося? Продукт гріється.Від закуски мух відганяю...домашня ковбаска...сало, хліб вже достаний з печі і саме головне - "натурпродукт" .....
еее, ви той сховайте натурпродукт, пан К в сімю вернувся, чи ви знов хочете щоб до нього політична білка прийшла?
Так ми тихенько,щоб рискалі не поломилися на копі і була в нас вдача та дід Хабар нас не зобижав. Ми і йому стакан дамо теж
Діду не бурчіть,а то те не так,се не туди,ану покажіть свій кошерний струмент на який потрібно казать еталон заклюннню
Доброго дня,у Хвастові буде дошч,мл кому треба то катайте сюди з відрами,але незабудьте по п'ять грн.з відра мені,я зроблю благодійний внесок безпритульним єжикам,ковбаси їм куплю
Це спочатку до пана Бека,якщо на заяву накладе резолюцію то будем розглядать на колективних зборах,під оті хвокуси шо з печі,до діда% неходіть він подав в отставку в зв'язку з тим що пішов в здорову політіку
треба відповісти на декілько питань. здати вступний внесок у вигляді кулемета тахочаб трьох скринь з набоями та спалити сільраду
звичайно ви, а я сама правдива людина бо тілько правду кажу хоч декому вона і не подобаєтся. замість лямп зараз є в кого стріляти, а вони ще і бігати та ховатись будуть. а як вони скінчатся то по паровозиках можна постріляти.