нє ну що за люди, га?! один фарбує сокиру разом з руків'ям інший руків'я лаком вскриває. де в вас художній смак, де почуття прекрасного, де у решті решт пан Художник швендяє? то ви за ручку так причепилися, то я ж ці без окремо пожилини та обухи пофарбую, так, що все буде добре, а той топорик вдома лежить, я йому ще ручку обпалюватиму, то буде увесь чорний
Шнурок зажди, а ще невеликий сіточний поплавок з твердого пінопласту. Допомагає побачити і вийняти з великої глибини. Виймав з 8 метрів по останньому льду.
бури.. бензопили... фе.. ось фінська пила то добре, пешня тож класика, ті за 1тис. гривеників дорого, в мене саморобна була, колись взагалі сокирою проруб робив взимку й нічого
От нехай вони і ходять з ними по першому і останньому льду: 5-10см, ага.... І промоїни ними виявляють....
в нас тут є свій Художник. але він курва мать десь запропав. мать таки з кумом сусідку поділити неможе. і на біса вона йому здалася, га? ні щоб з нами посидіти, чареу перехилти та поспіватм щосб гарне. отакоєот
ранахера взгал на той лід пертися та яйцф собі морозтит?! хіба оті три бубирі коштують того? у крамниці дешекшє купити та і без мороки
То Ви давно взимку на риболовний базар не заходили. Там за гарну пешню від 1200 торгують. Є ціни і по 1600. А моя була 850. То я округлив. І. Зібрали з банди 15 пешен. Вибрали метал. Перебрали пешні. Вияснили найкращий спуск. Зробили чертьож і заказали там, де хотіли. Щоб був і метал і станки і термічка... Вийшло не дешево але те що хотіли і як хотіли....
щос непамятаю. але байдуже. тре перезхрестити у нашу копармьку віру. оно як отого нашогр іхтіяндера доморощкного. до речі і його щос нема.
яку саме? реставровану з обпаленою ручкою, що робив чи пожежну? мені колись батько зварив років 15-20назад і нормально було, нічого й не купували) а от як ополонку купатися робили лід півметра мабудь то довгенько довбали, була б фінська пила ну не бачив у нас, так дивився дорого і китайські якісь в інтернеті
та то собі того року робив, тема з топориками є, яка вона була, якщо треба то цю забирайте, зробите під себе і розфарбуєте як схочете Топор боевой Киевская Русь сокира КР
Руківья ні к чорту. І що їм робить? Консервовані бляшанки з паштетом рубати навпіл. Я стиль Mad Max не дуже люблю. То понти. Е паралез і один готовий менші але більш елегантні.
то ьоуі, канзаськп зубочисткп ще звеься. полкоавник ьоуі у бою вирубав нми усе племя індіяеці яке напало напоселеня