а біс його знає. маюуть буже бо не просто скамянів а і перетворився на бронзу)))))) мать якийсь декор з годинника. ну я так гадаю
хтось знає чи варто такого МД купувати? http://mdbomber.com.ua/index.php?route=product/product&path=20_27&product_id=260
Вже не зараз. Бо вже в чемоданному настрої. В пятницю відчалюю на Марик. Опісля , як приїду, можна і видвинутись. Я залюбки.
«As great minds think alike, and as a bitter lesson had been learned from two world wars, the need was felt to create the United Nations.»
а де то пана Художника чорти носять що він прогулює засідання в такий відповідальний час. з ким курвамать я співати буду гаявасусіхуважнопитаю
а я не поїхав сьогодні на рибалку лісапедку робив, колесо пробите, та ще два топорища майстрував і пожилини на пожежні сокири, то ж часу також не гаяв_) одне так вистругав, а друге вже по феншую зробив, хочу ще маслом з воском покрити та поставлю завтра, щоб на ніч вже не гупати
то старий жарт, у неї чоловіка прізвище Гор, молодший на 30 років. Вони познайомилися ще в 2003 році і до цих пір разом.