Я вже відголосував. Всю родину на дільницю привів. Студентів з Києва та Харкова визвали. Два десятка голосів наших є. Бо дуже треба було О 9:00 на дільниці людей було. Не багато але в черзі постояв троха.
то конструктив а не критика. а дрова ліпше сокиркою рубати, хоча стара сапйорка теж підійде, але стара а не трі йолкі то теж можна.
осьо вєчна сапєрка . колись була бундес складна з трьох частин , поломив . потім переробив на двух складну , тоже поломив . отце остання варіація з металевою ручкою . поломати не зміг . можу наподарувать ... вибачайте шо не мита ...
Вітаюся, товариство. Проголосував. Шо маю сказати, людей мало, зі знайомою з комісії поговорив, каже,на 2 дня 37%. В місті взагалі шумно, ловлять на підкупі виборців, як думаєте, кого? Зеленого мажоритарщика) Пару випадків вже.
Мені це нагода до молодість, точніше Ваша лопата . Служив свого часу у смт Десна, на полігоні була коса вічна, коли побачив нанвласні очі повірив само жало приватне до уголка 50-ки, щоб не гнулося, а древко з арматури 40-ки кущі сам пробував косити малина и молоду поросль смалець товщиною зносить на ура, але довго не помашеш . То було жестока кара хто не всім косити, або нашкодив, мені було легше бо вмію звичайною нормально працювати, тож довелося пару раз в руках потримати за службу а декому було неперевертки на полігоні дорожки розчищати .
Розмовами підбили і мене подивитись на саперку. Хвалитись нема чим, клеймо: 1984 рік, три ялинки, отк-1. Товщина не більше 1,5 мм... Відносно виборів, на дільниці поруч, явка з ранку була дуже низька, після обіду людей геть немає. Хто знає, який потрібен процент явки, щоб вибори вважалися такми що відбулися? З Лисичанська йде інформація про массові фальсифікації. Покійний Дмитро Тимчук (земля йому пухом) писав що жителі ОРДЛО массово готуються брати участь у голосуванні з українськими паспортами. А якраз там массові підтасовки. Прифронтові регіони переможуть всіх по явці, і продиктують свою волю.
створюйте тему “про наши лопатки” =) РИА с держаком лежить, ну то колекційна, нею не копаю хоч стан добрий, було лопаток, ну продав через аук бо треба були гроші.. хоча вони завжди треба) як казали : Поднялся доллар — подняли цены. Доллар упал — ни одна падла цены не опускает. Значит дело не в долларах, а в падлах.
Сам таке маю, дрова рубати файна справа головне трубу обмотати ізолентою і в перчатках, дрова рубати то що дохтор прописав .