То ж в такому випадку мали чути ідіому про войско польське змоторизоване? Але найкраще про це казав мій дідусь: служи пану вєрнє, а він тобі пєрнє!
То тке. Оно, Марків найближчих 24 роки буде безвилазно бачити Еуропу. Перефразуючи Наполеона, Еуропа - то стара курва, яка звикла, щоб її всі дерли. І якщо раніше за це платили їй, то тепер, з віком, платить вона.
То такі да, но Польща краще за мокшу. Прошу вибачити за можливі образи, тільки-но прийшов з дільниці, де побачив усі 73 відсотка в усій красі: від пісілявки до пісіонерки, від алкаша до шпекулянтки з ринку. І як вишня на тортик - завуч місшевої школи.
Ашонеясно? Всі розумні люди давно звідси чкурнули. Як казала одна діячкиня часів Пйотра - тут таки буде як зараз у Польщі, але через 50 років. Спойлер: М О, як мені це все настоїбенило! Піздєц! Їбав я всі ці гімни і кантати, Всю малахв’ю бенкетів і прийомів, Коли замість того, щоб когось вжарить Повинен довго й нудно ти киздіти І слухати киздьож такий же самий. Я все роздав: всім жебракам, ханигам, Всім підарасам, йобнутим шакалам: Нехай вони внесуть корисний внесок В суспільне будівництво! Хай ї6ошать, а я це все ї6у! З цими словами Король Літр голосно пердить.
що те, що те “жиденята” за кого б не проголомували, так що вибір насправді невеликий.. якби вибори, щось дійсно міняли і голос щось значив, нам давно заборонили б на них ходити, так ілюзія вибору і відчуття своєі значущості, а насправді все давно порішали..
саперка десантна сссрна)служила вірою і правдою, ну на грунтовій втрамбованій дорозі убив іі, ручка свого віку не витримала і напруги та зламалася, треба з киркою ходити.. було ще декілька сигналів, щось за залізяччя, глибокувато, а без ручки таке рити не став.. он краще по рибу поіду) мав на увазі може держак такий є, так десь і “3йолки” лежала 80х млинців насмажив, поім, а після обіду вже на ставок, сьогодні сонячно
де? оте лайно звичайний туристичний рискалик і ніякого відношення до відіві серсерії немає, хіба що дійсно вироблений у совку
ходжу з такою самою, крепка… хоча це вже друга))) першу зламав так само)) Віддав зробити держака, та так вона десь і згинула, токар той десь зник
а Вам аби критикувати. там метал 3 мм, я нею дрова рубати можу. і таки бралася у воєнторзі за квитком військовим. бо так чомусь не продавали… хз чому, але купив нам їх десь у 80-му дядько, що дійсно ц ВДВ саме служив.
Вітаю. Якби вибори нічого не значили, то на них би (рекламу, агітацію, підкуп) не витрачалиб таких грошей.
ото дійсно виробленол в совку , їй вже не один десяток років, то я вже сам фарбував пару років назад, ручку поставити та ще послужить, це не то що зараз по 50грн продають кетай
от краще б на ті грощі , що вони піаряться та лапшу тонами вішають користь якусь зробили, самої макулатури мільйони викидають, а щось відремонтувати так грошей нема, "миші з*їли"...
Щоб шось відремонтувати, то гроші бюджетні, а на макулатуру, з кешені, вже вкрадині може з того ж бюджету.
Вернувся щойно з дільниці...народу нема від слова зовсім...комісія сидить в носі колупає, 1 чоловік був у будці і 1 знайомий отримував бюлетні...все...зазвичай в такі часи на виборах було досить людно...не пішов народ на вибори...курва потім саміж будуть каятись та буде піздно!
Будут люди. После обеда пойдут активнее. Тоже собираюсь. Что до МПЛ, о которой писали выше, то предпочитаю военного времени. У меня 1943 года. Самые слабые последних советских выпусков - три елки.