Вітаю панове, +25С, сонячно, гарно, їхати по будматеріали Вчора на розпродажі сварку інверторну купив, може і сьогодні повезе некондицію прикупить. ну, за розпродажі.
БРррр,-проснувся,-спавби ще то вікно навстіж відкрив і холодно,і гиндик той цокає об підвіконння дзьобом гад... Панове-доброго ранку!!!
да,-нах йому ті жаби,як дід толя по пів відра в день риби йому дає,воно вже і розжиріло....на справді якщо чорногузи в гнізді,то перед тим як їм вже починать літать,батьки скорочують раціон до міні-міні,-типу голодний-лети сам і лови жаб... а цей гиндик жирує з відра,його сестра в двічі менша ...але всі вони навчання пройдуть і відлетять,і потім прилетять
Привітався з усіма, тепло і соняшно. Гарного всім дня і головне вдалого. Вітра не має тож в день буде спекотненько.
В мене цього року невродило абрікоска, планую на наступний рік пару саджанців купити, бо старі родять якось незрозуміло, цвіт є, а плоди осипаються ще зеленими, а ті що дозрівають на нівець гниють до того як починають жовтіти .
давайте до мене з прицепчиком,скільки там тої їзди з Бучі,-півтори години і тут неспіша їх повно,топчу вже,невстигаю сам збирать-а на карєрі мішками можна назбирать...
Дякую за запрошення минулої суботи проїздів Умань і нажаль не сам автобусом і з речами. Якщо їхати то треба і сало і до сала щось взяти, а за кермом то дорого . Буде нагода обов'язково посидимо поспіваемо .
На відпочинок їздили, повз міста проїздив, автобуса 50 хвилин стояв, гуляли но до цадіка не заходив сам не потих справах з цадіка та знайомитися і ручкатися, там без мене вистачає кому поклони чолом об землю бити і мацу жувати .