пане БЕК так годинник дуже потрібен ..е така автоматика з компресора вам треба для вашого нового творіння
Та я теж той Бош взяв пів року назад., а це батькам тре знов ремонтувати. Вже три поломених може з трьох одного зліплю
Хочу на море дикарем он навіть балона в пана Бека напозичив та заправив. То жінка за ремонт зачепилась теплий пол + 40 квадрат плитки. Або я той ремонт, або він мене
куплю не робочий пилосмок з навісни Ремонт я теж почав в неділю, ніяк непочну з понеділка то сміляни то черкащани з холодильниками напоремонтувать, і час летиитть вже завтра пятниця ! Теж думав теплий пол, потім плюнув мідь дорого коштує, положу стірадур 6 см і водостійкий ламінат. Пилосмока в поляка купив за 20 злотих, напевне гожий вже рік працює.
Та я вам так годиник вишлю. чес слово, підлампічите чуть і буде тікать. от завтра і вишлю , вам з усім навісним , ключика тіко нема, забрали в приход. можу ще наколожить часиків , пишіть реквізити.
на морі зараз трохі прохолодно - їздив сьодні до коріфана аби на гарному узбережжі отаборитись на тижнів два та половити бичка з лодки , але ніч переночували в джіпові й позамерзали . Вирішили вже почекати до мокрин - обіцяють гарну погоду та тихе море
Якщо хтось надумає купляти то перевіряти треба при отриманні по повній, заряжати від мережі, заряжати ним телефон і все що надумаєте. Бо буває що палить мереживні зарядки.