Вітаю панове, +30С, сонячно , вчора канцерт друга Чінганчука був, йшов додому знайшов рибку , пожарить не встиг , дружина з іншого боку зайшла прийшлось рибку з горища через вікно викинуть сьогодні дививсь нема мабуть коти забрали.
Доброго всім дня, панове! Пройшовся зранку по магазинам - цікава складається картина... Балотується в нас по виборчому округу кандидат із правоохоронних органів. Кожному власнику магазина залишили по величезному стосу агітаційних міні-плакатів. І кожен власник магазину, за свої кревні, найняв людину щоб ходила по селищу і наклеювала на кожен стовб ці міні-плакати. Очевидно власники магазинів цього кандидата в депутати дуже поважають...
Вітаю панове з днем! +23°С Я у відпустці, вже потихеньку відпочив. Де можна поїхати автомобілем, щоб щось цікаве побачити у Київській, Черкаській, Кропивницткій області. В Київі хочу Лавру побачити, а на Черкащині Холодний Яр.
Може балони 5ти 10 літрові пропан будуть маякуйте Ще дуже треба оті шестерні з зіла що на щепорез іспользують
Міняю на вашу сварку ніяк не заїду отдать. Вже другий раз на Черкаси катається. Доречі за мою таки 300 здерли без гарантії. Тре було на сайта регіструвать.
ану зробіть тест драйв сварок а кілько буде коштувать привезти з Черкас ступеньки металеві до лєсніці , вага десь 120 кг.
Якщо не срочно то можу одним рипом через недільку забрати, буду гараж чистить тітці від барахла.Там якщо понагліть ще одну копейку собрать мона.
Добрий вечір, панове! Моя дружина - мудра жінка. Навіть якщо ми з нею посварилися і не розмовляємо, мене завжди чекає вдома після роботи смачна вечеря: борщ, пельмені, компот. Щоправда, все в одній тарільці...
Пів року тому взяв собі : пилосос безмішковий Rotex RVC22-E Turbo...поки все гуд а далі буде видно...до мішків вже точно не повернусь.. https://hotline.ua/bt-pylesosy/rotex-rvc22-e/prices/#cond_new Доброго вечора кнопарі!
А в STYLUSі зараз по акції Xiaomi Mi Power Bank 2C 20000 mAh з функцією Quick Charge 3.0 всього за 559грн, ще три дні, правда тільки білого кольору, може кому треба.