бл давай я тврю родину ьуду чипати і про теюе хнб писати і подивимся потісм як воно. а за таварімчва я ще пригадаю
я вас не чіпав , тим більше не знаю ваших родичів . Ви мабуть напилися й так радикально реагуєте , зранку проспитесь і буде вам стидно й обідно .
я тверезмц, тілько трохм випив. але я про вашв намаганч згладтит. ьо та качапска наворлоч чипла млю родинуі мене а отже я маюк повнеправо чипати і йогр і його родину
Доброго ранку Як завжди прекрасна погода, дощ Тут у нас пияк завівся,мо до витверезника його здамо,чи лікарям наркологам,нехай тішаться
Вітаю шановне панство. Нешановному кацапожидоциганству парасольку дома забути. В столиці набурмосилося, буде дощ.
Вітаю панство з середою! З самого ранку дощ... Я теж спочатку особливої уваги не приділяв. А там тепер санта-барбара з елементами кавказької кровної помсти. То махнув рукою і самоусунувся, нехай без мене йде той сереіал. До речі, сьогодні мала п"ятниця.
Добридень...якщо медкомісію проходити- готуйте гаманця.., а якщо Ви, в якості піддослідного- то нехай Вам платять...
Та він не кращий і не хужий. Просто кацап нікішкін. Хоча серед кацапів багато порядних людей. Ось цей мій Друг теж був кацапом з за уралу. https://reibert.info/threads/zemljanka-aleksandr-ivanovich-popov.1059240/ Паша Нетьосов теж кацап. Тільки ти їх нікішкін і мізинця не коштуєш. І зробили вони для України в сотні разів більше чим ти з своїм діванним націоналізмом. Твою родину ніхто не трогав і не трогає.
Нам шей грошів заплотють,то ми їх дружно пропєм,купим плєшку дорого хорошого віскаря,зафотаєм цей процес і фото подаруєм дідові%,йому буде приємно дивитись під час опитів на ньому як нам харашо і краааасіво
Діду не мєчтайте,і досить тут дємагогію розводити,бігом в паліклініку там вже вашмосць чекають,а гроші таки вже нам заплотили правда мало але на віскарь середньої паршивості вистачить
це на той що у сусідній темі продають? я тоді ліпше піду вам місця на цвинтарі замовлю . тим більш що я не вживаю
як боротись з городними крадіями та галасливими сусідами В Португалии парень обстрелял шумных соседей фейерверками с дрона. ©